corrina_f1 08.12.16, 08:10 Dziewczyny, potrzebuję pilnie porządny termos obiadowy, dwukomorowy, pojemność +/- 1l. Do 150 zl najchętniej. Zastanawiam się nad Aladdinem, ale może podpowiecie coś lepszego? Kolory męskie. Dzięki z góry! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eesti_2005 Re: Termos obiadowy HELP 08.12.16, 14:12 Te są kiepskie. Kupiłam rok temu taki trzypoziomowy mężowi (nie Duki, jakaś niemiecko brzmiąca nazwa firmy, ale one wszystkie tak samo wyglądają). Mam też taki jednopoziomowy w etui termicznym. Jak mężowski termos zostaje w aucie, to obiad jest zimny po godzinie Trzymany w temp. pokojowej po chyba 3h jest letni. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: Termos obiadowy HELP 08.12.16, 14:37 Ja kupiłam kilka lat temu mężowi Valira Inoxterm. I działa bez zarzutów do dziś, poważnie. Gdy rano weźmie gorące jedzenie(tak ok.6 ) to je ok 13 obiad i jest ciepły Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: Termos obiadowy HELP 08.12.16, 14:38 Połasiłam się kiedyś na promocję emsa w limango i wzięłam jeden. O 9 już jedzenie było zimne gdy standardowo wziął coś ok 6 rano. Także mam porównanie Odpowiedz Link Zgłoś