Dodaj do ulubionych

Prezenty na już dla czwórki

12.12.16, 22:29
Podpowiedzcie mi coś proszę, mam do kupienia na już (więc stacjonarnie w Warszawie lub z szybkim odbiorem osobistym) prezenty dla czwórki dzieci, o których nic nie wiem: chłopcy 4 i 10 lat i dziewczynki 7 i 9. Myślę o przedziale 50-80 na każde z dzieci.
Czy moglibyście mi coś podpowiedzieć, zależy mi na czymś sensownym, bo to są dzieciaki, które nie mają zapewne zbyt wiele zabawek, ciuchów, sprzętów itp. Niekoniecznie markowe, jeśli będzie sensowne (np. klocki nie muszą być lego, jeśli za tę cenę będzie można kupić jakiś sensowny zestaw).
Obserwuj wątek
    • makoja Re: Prezenty na już dla czwórki 12.12.16, 22:53
      Jak dzieci z ubogiej rodziny to ja kupiłabym raczej mniejszą rzecz ale oryginalną, no może poza najmłodszym. I tak 4-latek duży samochód najlepiej z jakimiś atrakcjami, dziewczynka starsza np gadający pamietnik na hasło, ew. zestaw kreatywny, młodsza reklamowana w tv Barbie, starszy chłopiec może plastelina np magnetyczna, a dla całej czwórki grę np dooble.
      Ogólnie to dobrze gdybyś wybrała rzeczy modne = reklamowane w tv.
    • slonko1335 Re: Prezenty na już dla czwórki 13.12.16, 08:55
      Zdecydowanie kipiałabym oryginalne, najlepiej reklamowane teraz rzeczy.
    • ilonakrzeminska Re: Prezenty na już dla czwórki 13.12.16, 10:06
      Ja kupiłabym gry, np % sekund junior dla dziewczynki młodszej, dooble dla starszego teraz kupowałam na czytam.pl star wars i kupowałam dla 9 latka, dla młodszego może rzeczywiscie jakies auta jakis hot whels albo sprytna plastelina. Gra zgadnij kto to lub te koraliki beados. To tez hit. Mam dziewczyny 7, 9 lat kupowałam dla znajomych dieci 4 lata dziewczynka i chlopcy 5 i 9 lat. Może jakis typ się przyda. Jeszcze lalka jakas np ever after high
    • catala Re: Prezenty na już dla czwórki 13.12.16, 10:38
      Spory wybór zabawek w WAW jest w Lorienku na Grzybowskiej róg Marszałkowskiej. Może tam jakieś gry czy małe Lego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka