Dodaj do ulubionych

Tesco rabaty na zabawki

27.12.16, 11:33
Był ktoś już dzisiaj w tesco? czy są moze większe niż przed świetami rabaty na zabawki? wyprzedają resztki poświąteczne? Np. tory hot wheels czy lalki barbie syreny czy inne? są obniżki zabawek do 70%? Dajcie znać proszę, bo musze specjalnie się wybrać a nie mam za bardzo jak,ale potrzebuję duzo prezentów na urodziny dla kolegów i koleżanek dzieci niedługo bo są pozapraszani ,wiec chętnie bym się zaopatrzyła w niższych cenach w zabawki na prezenty gdybym wiedziała czy warto dzis jechać.
Obserwuj wątek
    • jolllka Re: Tesco rabaty na zabawki 28.12.16, 20:42
      Byłaś? Są jakieś dobre oferty?
      • bo1515 Re: Tesco rabaty na zabawki 28.12.16, 21:01
        byłam w moim dopiero dzisiaj, ale nie ma u nas większych obnizek. Kupiłam ostatnią świecącą barbie syrenę za 55zł (chyba 50% rabatu) jakieś pojedyncze duze tory hot whels były ale w cenach sprzed świąt. Nie widziałam nic w lepszych cenach niestety sad szkoda, miałam nadzieję że będą chcieli wyprzedać czesc po świętach bo zajmują zabawki u nas normalnie tylko 2 regały , a teraz jest ich sporo na wysepkach, ale jednak nie ma większych przecen. Artykułów przemysłowych żadnych w więksszej wyprzedaży jak na ulotkach niby 75% też wogóle nie zauważyłam. Więc kiepsko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka