Dodaj do ulubionych

Pandora SALE

17.03.17, 21:20
Na stronie Pandora duże przeceny. Az dziw, że jeszcze nikt nie zauważył, no chyba, że czegoś nie widzę. Duże zniżki, większość za ok 30, 40 procent ceny pierwotnej, jest w czym wybrać.
Obserwuj wątek
    • in-of-s Re: Pandora SALE 18.03.17, 09:10
      Hmm nie widzę żadnych przecen sad
    • ivaz Re: Pandora SALE 18.03.17, 09:24
      Ja też nic nie widzę
      • patatajowa Re: Pandora SALE 18.03.17, 09:27
        a ja widzę.
        estore-pl.pandora.net/pl_PL/sale/?src=categorySearch&postion=top
        • misoune Re: Pandora SALE 18.03.17, 16:16
          Że też ludziom trzeba jak krowie na rowie link podac.
          Bo znaleźć zakładkę SALE na stronie to wyższa szkoła jazdy ....
          • ivaz Re: Pandora SALE 18.03.17, 16:42
            na moim tablecie w mobilnej wersji w ogóle nie było widać tej zakładki
          • ilonakrzeminska Re: Pandora SALE 18.03.17, 18:56
            Dlatego nie podałam, nie pomyślałam jakoś, ale ważne, że się znalazło, moje zamówienie z wczoraj dziś już wysłane....smile
            • widosna Re: Pandora SALE 18.03.17, 18:58
              Dzieki wielkie, wlasnie zaszalalam wink
    • katarzynka791 Re: Pandora SALE 18.03.17, 12:53
      Dzięki smile
    • marshi Re: Pandora SALE 18.03.17, 19:32
      no i po co takie informacje zamieszczać wink Popłynęłam ....
      • inka.1982 Re: Pandora SALE 18.03.17, 20:49
        Dzięki! Zakupy zrobione.
        Nie było info ani na mailu ani na fbwink
        • ilonakrzeminska Re: Pandora SALE 18.03.17, 21:09
          Wiem, że nie było, ja zajrzałam bo się szykowałam na rabat w Twoim Stylu, też nie zamierzałam kupować, no ale cóż siła wyższa... Chociaż raz się odwdzięczyłam za różne okazje, które tu trafiłam. Dzień bez forum to dzień stracony smile
          • hybriska Re: Pandora SALE 19.03.17, 11:56
            Kurcze po co ja tam zajrzałam big_grin teraz mam tylemat czy czekać do końca marca na rabat z twojego stylu czy kupować już teraz bo mi wykupia albo przeceny poznikaja i wyjdzie na to samo... Reasumując szukam usilnie argumentow żeby kupić teraz.
            • marshi Re: Pandora SALE 19.03.17, 13:30
              Jeśli coś się Tobie podoba, to tylko teraz. Ta promocja z TS nie da tak wysokiego rabatu jakie są teraz. Chyba, że polujesz na konkretną rzecz, tylko pamiętaj, że kolekcja wiosenna nie podlega tej promocji.
              • polkowskaa Re: Pandora SALE 19.03.17, 13:45
                Też bym się obkupiła, ale już roztrwoniłam wszystko 😂
            • ilonakrzeminska Re: Pandora SALE 19.03.17, 15:23
              Ja kupiłam teraz, niestety muszę kupic jeden klips baryłkę pave bo mam już jeden i taka bransoletkę, więc teraz Twój styl, na szczęście z siostrą, która chce dwa koraliki też konkretne to trochę taniej wyjdzie. Ja wzięłam przy też promocji 3 koraliki, mam właściwie w cenie 1, 3 za 1 to już dawno nie było i nie będzie smile
              • corrina_f1 Re: Pandora SALE 19.03.17, 17:52
                Dziewczyny, a może któras z Warszawy chętna do wspólnego zakupu? Mam w koszyku 3 rzeczy i wciąż brakuje 160 do darmowej dostawy 😉
                W razie czego zapraszam na prv.
                • polkowskaa Re: Pandora SALE 19.03.17, 20:19
                  Corrina, ja chciałabym pierścionek za 185, ale będę miała kasę dopiero 29.03 😭 Jeśli jesteś w stanie założyć do tego czasu, to się piszę.
                  • corrina_f1 Re: Pandora SALE 20.03.17, 11:22
                    Dzięki wielkie za odzew, ale już jednak nieaktualne. Rano zorganizowałyśmy się na szybko w pracy wink
                    I tak zamiast butów na wiosnę, stałam się posiadaczką nowych świecidełek, heh....
                    • polkowskaa Re: Pandora SALE 20.03.17, 12:53
                      corrina_f1 napisała:

> Dzięki wielkie za odzew, ale już jednak nieaktualne. Rano zorganizowałyśmy się
                      > na szybko w pracy wink
                      > I tak zamiast butów na wiosnę, stałam się posiadaczką nowych świecidełek, heh..
                      > ..

Spoko smile Ja zaszalałam już z zakupami i jestem spłukana, a też bym pewnie się obłowiła wink Ale może jeszcze przez tydzień będzie big_grin
    • magdagg2 Re: Pandora SALE 20.03.17, 12:51
      czy w Twoim Stylu bedzie rabat do Pandory? albo w innej gazecie. i jakiej wielkosci?
      • inka.1982 Re: Pandora SALE 20.03.17, 16:35
        Podpinam sięsmile Jaki rabat ma być w Twoim Stylu?
        • corrina_f1 Re: Pandora SALE 20.03.17, 17:00
          inka.1982 napisał(a):

> Podpinam sięsmile Jaki rabat ma być w Twoim Stylu?

3 za 2.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka