ilonakrzeminska 17.03.17, 21:20 Na stronie Pandora duże przeceny. Az dziw, że jeszcze nikt nie zauważył, no chyba, że czegoś nie widzę. Duże zniżki, większość za ok 30, 40 procent ceny pierwotnej, jest w czym wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Pandora SALE 18.03.17, 09:27 a ja widzę. estore-pl.pandora.net/pl_PL/sale/?src=categorySearch&postion=top Odpowiedz Link Zgłoś
misoune Re: Pandora SALE 18.03.17, 16:16 Że też ludziom trzeba jak krowie na rowie link podac. Bo znaleźć zakładkę SALE na stronie to wyższa szkoła jazdy .... Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Pandora SALE 18.03.17, 16:42 na moim tablecie w mobilnej wersji w ogóle nie było widać tej zakładki Odpowiedz Link Zgłoś
ilonakrzeminska Re: Pandora SALE 18.03.17, 18:56 Dlatego nie podałam, nie pomyślałam jakoś, ale ważne, że się znalazło, moje zamówienie z wczoraj dziś już wysłane.... Odpowiedz Link Zgłoś
marshi Re: Pandora SALE 18.03.17, 19:32 no i po co takie informacje zamieszczać Popłynęłam .... Odpowiedz Link Zgłoś
inka.1982 Re: Pandora SALE 18.03.17, 20:49 Dzięki! Zakupy zrobione. Nie było info ani na mailu ani na fb Odpowiedz Link Zgłoś
ilonakrzeminska Re: Pandora SALE 18.03.17, 21:09 Wiem, że nie było, ja zajrzałam bo się szykowałam na rabat w Twoim Stylu, też nie zamierzałam kupować, no ale cóż siła wyższa... Chociaż raz się odwdzięczyłam za różne okazje, które tu trafiłam. Dzień bez forum to dzień stracony Odpowiedz Link Zgłoś
hybriska Re: Pandora SALE 19.03.17, 11:56 Kurcze po co ja tam zajrzałam teraz mam tylemat czy czekać do końca marca na rabat z twojego stylu czy kupować już teraz bo mi wykupia albo przeceny poznikaja i wyjdzie na to samo... Reasumując szukam usilnie argumentow żeby kupić teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
marshi Re: Pandora SALE 19.03.17, 13:30 Jeśli coś się Tobie podoba, to tylko teraz. Ta promocja z TS nie da tak wysokiego rabatu jakie są teraz. Chyba, że polujesz na konkretną rzecz, tylko pamiętaj, że kolekcja wiosenna nie podlega tej promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
polkowskaa Re: Pandora SALE 19.03.17, 13:45 Też bym się obkupiła, ale już roztrwoniłam wszystko 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
ilonakrzeminska Re: Pandora SALE 19.03.17, 15:23 Ja kupiłam teraz, niestety muszę kupic jeden klips baryłkę pave bo mam już jeden i taka bransoletkę, więc teraz Twój styl, na szczęście z siostrą, która chce dwa koraliki też konkretne to trochę taniej wyjdzie. Ja wzięłam przy też promocji 3 koraliki, mam właściwie w cenie 1, 3 za 1 to już dawno nie było i nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Pandora SALE 19.03.17, 17:52 Dziewczyny, a może któras z Warszawy chętna do wspólnego zakupu? Mam w koszyku 3 rzeczy i wciąż brakuje 160 do darmowej dostawy 😉 W razie czego zapraszam na prv. Odpowiedz Link Zgłoś
polkowskaa Re: Pandora SALE 19.03.17, 20:19 Corrina, ja chciałabym pierścionek za 185, ale będę miała kasę dopiero 29.03 😭 Jeśli jesteś w stanie założyć do tego czasu, to się piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Pandora SALE 20.03.17, 11:22 Dzięki wielkie za odzew, ale już jednak nieaktualne. Rano zorganizowałyśmy się na szybko w pracy I tak zamiast butów na wiosnę, stałam się posiadaczką nowych świecidełek, heh.... Odpowiedz Link Zgłoś
polkowskaa Re: Pandora SALE 20.03.17, 12:53 corrina_f1 napisała: > Dzięki wielkie za odzew, ale już jednak nieaktualne. Rano zorganizowałyśmy się > na szybko w pracy > I tak zamiast butów na wiosnę, stałam się posiadaczką nowych świecidełek, heh.. > .. Spoko Ja zaszalałam już z zakupami i jestem spłukana, a też bym pewnie się obłowiła Ale może jeszcze przez tydzień będzie Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: Pandora SALE 20.03.17, 12:51 czy w Twoim Stylu bedzie rabat do Pandory? albo w innej gazecie. i jakiej wielkosci? Odpowiedz Link Zgłoś
inka.1982 Re: Pandora SALE 20.03.17, 16:35 Podpinam się Jaki rabat ma być w Twoim Stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Pandora SALE 20.03.17, 17:00 inka.1982 napisał(a): > Podpinam się Jaki rabat ma być w Twoim Stylu? 3 za 2. Odpowiedz Link Zgłoś