Dodaj do ulubionych

problem z dodaniem drugiego dziecka do Rossnę

24.04.17, 10:58
Witam wszystkich. Mam kłopot z dodaniem drugiego dziecka do programu Rossnę. Gdy moje starsze skończyło 3 lata wybrałam przedłużenie bycia w programie do 4 urodzin. Teraz chciałam dodać niemowlaka, ale dostaję komunikat, że wiek starszego dziecka nie pozwala na uczestnictwo w programie i w ogóle nie zapisuje danych młodszego. Czy ktoś wie jak skutecznie dodać dziecko w takim przypadku? Mam zniżkę 10% i nie chciałabym jej tracić i z drugim dzieckiem zaczynać od początku.
Obserwuj wątek
    • katrusza Re: problem z dodaniem drugiego dziecka do Rossnę 26.04.17, 12:32
      Podbiję, bo może jednak ktoś wie jak to zrobić? Napisałam do Rossmanna, ale niestety cisza.
    • areola82 Re: problem z dodaniem drugiego dziecka do Rossnę 26.04.17, 12:47
      ta karta jest chyba tylko na to pierwsze dziecko, ja przynajmniej nie znalazłam sposobu i drugiemu założyłam drugą kartę, ale nie pisałam do rossmanna.
    • darla-d Re: problem z dodaniem drugiego dziecka do Rossnę 26.04.17, 14:55
      mi się jakoś udało dopisać drugie dziecko. Po jego dopisaniu zniknęło mi z danych to pierwsze, które miało wtedy ok 3,5 roku. Ale nie pamiętam jak to zrobiłam.
    • leesha Re: problem z dodaniem drugiego dziecka do Rossnę 27.04.17, 10:16
      Ja nie mam/nie miałam nigdy problemu z dodaniem kolejnego dziecka, faktem jest ze nie korzystałam z opcji przedłużenia udziału w programie do 4. urodzin, nawet nie wiedziałam ze jest takowa.
      Teraz na swoim profilu w 4. punkcie mam dane zgłoszonych dzieci i możliwość dodania kolejnego dziecka przyciskiem "dodaj kolejne dziecko".
      Chciałam doradzić, żebyś zmieniła datę urodzin pierwszego dziecka, ale widzę ze nie ma możliwosci jej edytowania.
    • jamala2222 Re: problem z dodaniem drugiego dziecka do Rossnę 13.02.25, 10:20
      wystarczy wejść w aplikacje - ustawienia - rossne. Tam mamy 2 opcje. Dodaj planowaną date narodzin dziecka lub dodaj dziecko.
    • jan033288 Re: problem z dodaniem drugiego dziecka do Rossnę 12.04.25, 00:40
      Wygląda na to, że system blokuje dodanie dziecka z powodu wieku starszego dziecka. Aby rozwiązać problem, spróbuj skontaktować się z obsługą klienta Rossna, aby wyjaśnić limity wiekowe i upewnić się, że rabat pozostanie ważny. Mogą być w stanie ręcznie dodać młodsze dziecko, nie wpływając na rabat. Warto również sprawdzić, czy istnieje opcja aktualizacji ustawień programu dla obu dzieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka