anka_ot_tak1 17.08.17, 09:46 Wiem ze był wątek, ale znaleźć nie mogę znaleźć. Synowi zamarzył się sokół milenium a cena poraża i pomyślałam ze zaryzykowałbym z jeden zestaw z Ali. Podzielcie się linkami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malowanka06 Re: "Lego" z Aliexpress 17.08.17, 10:53 poszukaj sama na aliexpress, przecież jest tam wyszukiwarka Odpowiedz Link Zgłoś
anka_ot_tak1 Re: "Lego" z Aliexpress 18.08.17, 17:47 Serio???? W życiu bym na to noe wpadła! Nie chodzi mi o jakiś zestaw bo to sobie potrafię znaleźć, ale pamietam ze w jakimś wątku dziewczyny polecały sprawdzona podróbkę, dobrej jakości od konkretnego sprzedawcy tylko teraz nie pamietam czego wątek dotyczył bo to chyba z rok temu było. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: "Lego" z Aliexpress 18.08.17, 06:18 zapisz sie do grup na FB, gdzie wymieniaja sie linkami na okrągło. Z lego to najlepiej do dziecięcych. Odpowiedz Link Zgłoś
gleana Re: "Lego" z Aliexpress 18.08.17, 18:47 A to nie było że te klocki to były Lepin? Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: "Lego" z Aliexpress 18.08.17, 19:26 i Lele i Bela, różne są i wszystkie jakościowo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: "Lego" z Aliexpress 18.08.17, 21:25 Ja wpisywałam się w tamten wątek ale mój link jest już nieaktywny. Szukaj "Lepin millennium falco" i sugeruj się liczbą zamówień. Niestety więcej nie jestem w stanie pomóc, ja płaciłam niecałe 140 zł pamiętam i jakość naprawdę bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_ot_tak1 Re: "Lego" z Aliexpress 19.08.17, 20:14 Lepin właśnie!!!! Dziękuje pięknie Odpowiedz Link Zgłoś