30.10.17, 09:42
Czy orientujecie się może czy jest możliwość zakupów online, na stronie sklepu widzę tylko możliwość rezerwacji produktu w sklepie stacjonarnym? Czy zarejestrowanie się w sklepie daje możliwość zakupów online? Niby jest informacja przy rejestracji w programie lojalnościowym że "Liczne korzyści przy zakupie online oraz w sklepie stacjonarnym". Czy orientujecie się w jakim formacie podczas rejestracji podać nr telefonu bo jak bym nie wpisywała pokazuje ze zły format.
Obserwuj wątek
    • magata.d Re: OKAIDI 30.10.17, 11:23
      Chyba nie mam mozliwości zakupów online.
      • ursgmo Re: OKAIDI 30.10.17, 13:41
        Będę u nich w weekend mogę zapytać kiedy będzie sklep online .
        • smoczy_plomien Re: OKAIDI 30.10.17, 14:58
          Ja pytałam jakieś pół roku temu i powiedziano mi, że nie ma takich planów.

Od tamtego czasu przybyła jednak możliwość rezerwacji produktów online, więc może to taki mały wstęp do zakupów?
    • ave-55 Re: OKAIDI 31.10.17, 00:25
      Dzięki za odpowiedzi, szkoda że nie ma sklepu internetowego, akurat teraz są w promocji te bluzeczki z krótkim rękawem z magicznymi cekinami, które bardzo podobają się mojej córce i miałam zamiar kupić kilka ale niestety u mnie w mieście w sklepie stacjonarnym brak sad
      • smoczy_plomien Re: OKAIDI 31.10.17, 01:00
        To poproś, żeby Ci sprowadzili. Robią to bez problemu. Pokaż jakie bluzeczki, moja też lubi to ustrojstwo.
        • ave-55 Re: OKAIDI 31.10.17, 06:16
          Na prawdę sprowadzają? To super wiadomość, dzięki smile
        • verika Re: OKAIDI 31.10.17, 07:58
          Serio robią to bez problemu ? W Krakowie dziewczyny mówią,że nie ma takiej opcji, nawet nie mogą danego towaru domówić, który schodzi, albo kiedy część rozmiarówki się wysprzedała, są całkowicie zależne od tego co im wysyłają. Nigdy nie było możliwości aby coś zamówić extra bezpośrednio z Francji . Nie pomyliło Ci się z Tape a'loeil ? Tam faktycznie nie ma problemu. Wiem, że nie mają też w planie sklepu on-line na Polskę, jest dużo krajów, gdzie OKAIDI już dłużej funkcjonuje a nie ma sklepu on-line, w PL, Okaidi jest stosunkowo krótko.
          • smoczy_plomien Re: OKAIDI 31.10.17, 09:34
            W GalMoku pani sama zasugerowała sprowadzenie towaru. Sądziłam, że mają jednakowe zasady wszędzie.
            • ave-55 Re: OKAIDI 31.10.17, 11:44
              dzwoniłam, niestety w Lubelskim Okaidi nie ma możliwości sprowadzenia sad
            • verika Re: OKAIDI 01.11.17, 12:45
              Ale sprowadziła CI faktycznie, czy tylko zasugerowała ? Bo może sama pani nie była zoriętowana w temacie....
              • smoczy_plomien Re: OKAIDI 01.11.17, 13:02
                Może nie była, nie wiem. Nie skorzystałam z propozycji, bo byłam tylko na 2 dni w Wawie.
                • ursgmo Re: OKAIDI 01.11.17, 14:15
                  Nie sądzę by sprowadzały na życzenie , kupuję tam bardzo często i panie mnie kojarzą, są miłe i uczynne ale jak szukałam konkretnego sweterka to tylko mogła mi w systemie sprawdzić gdzie jeszcze taki rozmiar jest ale sprowadzić z innego sklepu już nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka