Dodaj do ulubionych

Gopass Legendia

26.05.18, 20:39
Witam
Czy ktoś zna szczegóły? Zakup biletu do śląskiej Legendii przez Gopass (karty posiadamy, zarejestrowani jesteśmy) wiąże się z jakąkolwiek wysyłką? Bo...mając w koszu bilet rodzinny...otrzymujemy info o wysyłce....myślałam, że kartą kret.zapłacimy i zasili nam się karta. I tyle...
Obserwuj wątek
    • kr.kr Re: Gopass Legendia 26.05.18, 22:06
      Oo! Ja nie wiem, ale skorzystam z okazji i zapytam o te karty gopass.
      Jesli jest nas 5: ja, maz, 3 dzieci, to musze zamowic 5 kart dla kazdego osobna? I zeby np kupic potem wejsciowke do tatralandii, to musze podac nr wszystkich kart? Czy jak to dziala...
      Bo tak sobie mysle, ze jak mam wydac 20'euro na 5 kart (2 euro za wydanie plus dwa euro rocznej oplaty razy 5) to nie wiem, czy mi sie w ogole oplaca. Nie mam pewnosci czy skorzystam potem np do zakupu skipassow.
      Aa jeszcze czy skipass slowacki i polski to to samo?
      • krasulas Re: Gopass Legendia 26.05.18, 22:47
        Ja te karty właśnie w Tatralandii dostałam gratis. I to 2 lata temu. Żadnej opłaty rocznej nigdy nie dokonywałam. Mężowska została u nich zagubiona i wyrabialiśmy ją pół roku temu...koszt 2€. Przysłano pocztą. O dziwo dopisano ją do mojego konta na której są też dzieci. I teraz.. mając Gopass rejestrujesz się na www i tam zamawiasz daną usługę m.in.Tatralandię. Płacisz kartą. Osobiście Legendieę chciałam kupić i niestety...nie miałam opcji płatności kartą tylko wysyłka pocztą. Biletu? Nie wiem. Bo tylko prywatny adres był wyświetlony. Nie e-mail. Wyaplikowałam na smartfonie i tam łatwiej. Pojawia się forma płatności kartą i doładowanie kart z którymi jadę lub pokazuję bilet na telefonie. Problem....odrzuciło mi moją płatność jako zagraniczną. Wrrr.
        Generalnie - wg moich info kartę zamawiasz przez www. Płacisz po 2 €. Przysyłają pocztą. I dopiero później kupujesz przez www czy aplikację swoją ofertę. Ale o opłacie rocznej nie wiedziałam.
        Korzystać będę - do Szczyrku mam bliziutko - ale właśnie tam coś było nie tak z Gopassem. Pzdr
        • kr.kr Re: Gopass Legendia 27.05.18, 09:39
          Czyli fizycznie ile masz kart? Swoja (na ktorej sa dzieci) i meza? Czy dzieci maja swoje osobne podpiete do twojego konta?
          • krasulas Re: Gopass Legendia 27.05.18, 22:32
            Każdy ma swoją kartę imienną. Wszystkie są podpięte pod moje konto na www. AleI pojawił się problem. Otóż mąż wyrabiał kartę, której nie otrzymał w Tatralandii (miał to być duplikat). I to on kupował bilet. Okazało się, że bilet nie działa. Bo ma 2 konta i bilet przypisano na inną kartę, której fizycznie nie ma. Burdel. Na szczęście punkt info skutecznie pomógł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka