oskarek05 13.11.18, 11:10 Mogę prosić o opinię - Ravensburger Gravitrax - czy z zestawu podtawowego można już coś fajnego zbudować? mój 13-latek marzy o tym? czy jest warte tych pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beverlyja90210 Re: Ravensburger Gravitrax - opinie 13.11.18, 19:15 Podepnę się z pytaniem Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Ravensburger Gravitrax - opinie 15.11.18, 20:56 U mnie też chcą( i odpadł by problem Mikołajowy co kupić?), tylko tez właśnie nie wiem czy te tory faktycznie są porządnie zrobione i można je fajnie łączyć, czy to tez badziew który fajnie wygląda tylko na filmikach reklamowych ... Odpowiedz Link Zgłoś
kika_19 Re: Ravensburger Gravitrax - opinie 15.11.18, 22:17 też się zastanawiam... na amazonie opinie są generalnie dobre, ale ta z 3 gwiazdkami trochę mnie stopuje - boję się, że coś fajnego można zbudować dopiero po zakupie dodatkowych modułów .... Odpowiedz Link Zgłoś
laleczkamajeczka Re: Ravensburger Gravitrax - opinie 30.11.18, 18:26 Mój syn też poprosił o ten zestaw. Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś