4269m 18.10.04, 12:34 Czy ktoś z Was uzywa Fotelik Concord Trimax lub FiXmax od 9 do 36 kg? Interesuja mnie opinie na jego temat. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trautlusia Re: Fotelik Concord 18.10.04, 12:58 Witaj My używamy Trimax'a i jestesmy bardzo zadowoleni. Zleżało nam na tym zeby kupic dobry fotelik do 36 kg zeby nie trzeba było nabywac znowu nowego, za jakies kolejna 700 zl, jak Mlody podrosnie. Fotelik mozna ustawiac w dwóch pozycjach czyli tzw kołyska i normalnie - u nas sprawdza sie na razie kolyska. Cena jest powalajaca ale jako wydatek na najblizesz 10 lat to nie jest tak drogo Odpowiedz Link Zgłoś
aziolek Re: Fotelik Concord 18.10.04, 13:53 czesc, ja uzywam fixmaxa Doggy i jestem w trakcie zakupu drugiego dla mlodszego synka. Pierwszy uzywam od okolo 1,5 roku i jestem b. zadowolona. Z ostatnich kontaktow z przedstawicielem na Polske dowiedzialam sie ze Fixmaxy wyprzedaja i juz ich nie bedzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Fotelik Concord 18.10.04, 14:11 Ja mam Trimaxa, bardzo dobrze sie sprawda, fajne sa te siatki z boku fotelika (dzidek sie nie przepaca, zwłaszcza latem). Zmiana ustawienia pasów (w porównaniu z MaxiCosi) jest duzo prostsza. Tapicerka bardzo ładnie sie dopiera w paralce. Gorzej natomiast niż w maxiCosi działa klamra w pasach - zapiecie wymaga wiekszej siły. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś