Gość: madzia_slonko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.08, 20:45 Potrzebuję kilku informacji dotyczących tego imienia. Wiem,że jest pochodzenia grackiego ale może powiecie mi co znaczy, ile Len jest w Polsce, jakieś zdrobnienie oprócz Lenka no i może coś od siebie jeszcze xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Imię Lena. Pilne! 09.11.08, 20:50 Madziu, skorzystaj z wyszukiwarki! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imię Lena. Pilne! 09.11.08, 20:57 I jeszcze: pl.wikipedia.org/wiki/Lena_(imi%C4%99) Odpowiedz Link Zgłoś
to_wlasnie_cala_ja Re: Imię Lena. Pilne! 03.01.09, 08:43 ja do swojej małej mówię Lenusia Leneczka i Lenuś a zauważyłam przynajmniej w mojej okolicy ze imię jest coraz bardziej popularne i na spacerkach spotykam coraz więcej małych Lenusiaczków hmmm /a chciałam dać dziecku imię które mało kto będzie nosił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Imię Lena. Pilne! IP: *.abg.com.pl 14.01.09, 12:19 można też mówić Lencia - bardzo to lubię Odpowiedz Link Zgłoś
to_wlasnie_cala_ja Re: Imię Lena. Pilne! 14.01.09, 13:25 a ja nienawidzę kiedy tak ktos (teściowa) mówi do mojego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a&a Re: Imię Lena. Pilne! IP: *.ski.vectranet.pl 05.02.09, 17:15 Lenoczka trochę z rosyjskiego,ale ślicznie.mamy córeczkę Lenę. Odpowiedz Link Zgłoś