Dodaj do ulubionych

Ecco zimowe z zeszlorocznych kolekcji- Warszawa?

13.11.04, 16:23
Hej, gdzie moge dostac w Warszawie buciki zimowe Ecco z zeszlorocznych
kolekcji i ile m/w kosztuja?
Dzis wrocilismy z niczym ze sklepu Bartka i zaczynamy intensywnie szukac
innych.
Obserwuj wątek
    • mama_maxia Re: Ecco zimowe z zeszlorocznych kolekcji- Warsza 13.11.04, 17:45
      Dziś kupiłam Maxiowi butki Ecco rozm. 26(Goretex+skóra i nubuk) w ich Outlecie
      w Jankach za 160 zł (cena sklepowa na pudełku była 269 zł), czyli taniej niż
      oferowane mi w sklepie firmowym Bartki za 175 zł.
      • cubus1 Re: Ecco zimowe z zeszlorocznych kolekcji- Warsza 13.11.04, 22:23
        Hej, mozesz mi podac adres albo opisac gdzie to jest ? Wlasnie takich
        szukam ,czy byl jeszcze rozmiar 26, bo tez takiego szukam?
        Czy zwrocilas uwage czy jutro sa czynni?
        Cubus
    • cubus1 Re: Ecco zimowe z zeszlorocznych kolekcji- Warsza 14.11.04, 15:38
      No to odpowiem sobie sama.
      Otoz buty w cenie 160zl to owszem buty z serii GoreTex ale nie sa ocieplane w
      srodku.Czyli praktycznie to takie podwyzszone buty jesienne, ktore juz mamy.
      Natomiast super sa ocieplane buciki z serii GoreTex, na rzepy niestety numery
      albo te najmniejsze , do 22 albo te wieksze od 29...
      A ich cena to 199zl.Przy cenie Bartkow 179zl zdecydowanie wybieram te Ecco.

W piatek ma byc nowa dostawa zarowno do Janek i Ursusa smile
      Cubus
    • aneta.wis do cubus1 14.11.04, 16:00
      Hejsmile
      Mam pytanie - czy będziesz się wybierała w piątek po buciki ecco???
      Ja zjeździłam całą Warszawę w poszukiwaniu tych bucików, już obojętnie z jakiej
      kolekcji, ale nigdzie nie udało mi się dostać nr 26 sad, wydzwaniałam
      parokrotnie do sklepów z nadzieją na nową dostawę...ale nadal nie ma 26!!!
      Proszę odezwij się!!!
      aneta.wis@gazeta.pl
      • cubus1 Re: do cubus1 14.11.04, 17:30
        Hej, Bede na 100% jechac ale pewnie w sobote.Bo w piatek maja dopiero dostawe i
        nie wiedza o ktorej sad
        Jak cos bedzie to moge poprosic o zostawienie 2 par i wtedy napisze do Ciebie e-
        mail a Ty podjedziesz .
        • mama_maxia Re: do cubus1 14.11.04, 18:39
          Te buciki, które kupiłam wcale nie są jesienne...tylko zimowe. Mogłam sobie tam
          porównać kilka par właśnie jesiennych. Był tez inny model, ale z krótką
          cholewką (co przekreśla go, dla nas oczywiście bo Maxiowi nasypie się tam
          śnieg), bardzo ładny i właśnie z misiem w środku.

Ja mam już praktykę z butkami...i niestety Bartki Sympatex+miś nic nie dały bo
          Max miał wciąż zimne stópki... Prawdziwy markowy Goretex zabezpiecza przed
          utratą ciepła, a skarpetkę cieplejszą tak czy owak bym Mu założyła.

Aha, z tych 'misiowych' butków nie było ani 25 ani 26 niestety.
          Pozdrawiam.
          • momaga Re: do cubus1 25.11.04, 23:32
            WITAM,

szukam informacji na temat zimowych, ale nieocieplanych ECCO z Gore-texem.
            Własnie takie synkowi kupiłam i mimo, że nie ma dużych mrozów, w grubszej
            skarpetce miał spocone i zimne nóżki. Nogi miały się nie pocić ani nie marznąć.
            Sklep firmowy sprzedaje je jako zimowe i zastanawiam się, czy ich nie
            reklamować. Prawdziwa zima dopiero przed nami, a buty do tanich nie należą. Czy
            takie buty sprawdzają się na zimę? Na wiosnę będą już za małe. Poradźcie
            Aga, mama Olka
            • mama_maxia Butki zimowe Gore-tex 26.11.04, 13:41
              Drogie Mamy, nazywajcie te butki jak chcecie, ale mamy doświadczenia z butkami
              Naturino (model za 470 zł) również tylko Gore-tex bez kożuszka i dzieciaczkowi
              nie marzły stópki nawet przy -10 stopniach! W butkach Ecco dokładnie tak samo...

Ale po co skarpeta? Gore-tex zatrzymuje ciepło w bucie, więc jak jest za ciepło
              to stópka się spoci. A może są za ciasne?
        • aneta.wis Re: do cubus1 14.11.04, 19:36
          Będę bardzo wdzięcznasmile
          Mój mąż niestety jest obecnie na targach i wraca dopiero w przyszłą niedzielę,
          podjechać będę mogła dopiero w poniedziałek!!!
          Chodzi mi o typowe kozaczki na rzepy.
          • cubus1 do aneta.wis 14.11.04, 22:57
            OK,jak beda zamawiam dwie pary.Szukamy zatem identycznych bucikow smile
            Mam nadzieje ze nie zostaniemy z niczym.
    • agaszaga Re: Ecco zimowe z zeszlorocznych kolekcji- Warsza 14.11.04, 21:43
      Hej, sorki, może troszkę nie na temat, ale czy w Ursusie albo w Jankach
      widziałyście mniejsze zimowe butki ecco tak na 21 - 22? Z góry dzięki, pozdr -
      Aga
      • mamamona Re: Ecco zimowe z zeszlorocznych kolekcji- Warsza 14.11.04, 21:56
        kochana, czy ktoraś z nas widziała czy nie to bez znaczenia, bo mają tam po
        kilka pudełek w rozmiarze, i sprawa zawsze może być juz nieaktualna.

proponuję wejść na stronę www.ecco.com.pl, znaleźć adresy obu outletów i
        dzwonić przed zakupami.

my dzwoniliśmy po odwiedzeniu Bartka (szok!), i kupiłyśmy zimowe (miś w środku)
        rozmiar 24 za 160PLN, ale przyznaję,że od któregoś rozmiaru cena rośnie do 199
        PLN.

pozdrawiam
        Mona
        • cubus1 Re: Ecco zimowe z zeszlorocznych kolekcji- Warsza 14.11.04, 22:56
          Ja dzis bylam i byly na 100% 21 ( W jankach).

Mojemu maluchowy w zeszlorocznych Bartkach z Symatexem nie marzla nozka.
          Pewnie bym je kupila i w tym roku ale nie wiem dlaczego czubek bucikow idzie
          nam bardzo do gory( w jesiennych, zimowych) i wzrost ceny do 180zl uwazam za
          chory.
          Wole dolozyc 20zl i kupic Ecco bo my z mezem tym bucikow uzywamy i sa
          swietne.Jednak my uzywamy i po 6 lat a maluch bedzie ich uzywal 3 miesiace stad
          szukalismy troche tanszego zamiennika.Poniewaz tanszy zamiennik zdrozal i nam
          nie odpowiada zostaly nam Ecco smile

Co do Goretexu to wierze ze to swietny system bo sama takich bucikow tez
          uzywam smile
          Ja jednak chce typowe zimowe buty na cienka skarpete gdyz moj maluch nie lubi
          chodzic w grubych, w grubych chodzimy po domku smile
          U nas musza byc typowe zimowe butkiz futerkiem a takich narazie nie maja .I co
          by nie mowil sprzedawca to jednak te z futerkiem beda cieplejsze niz bez smile

• mamamona Re: Ecco zimowe z zeszlorocznych kolekcji- Warsza 14.11.04, 23:56
            cubus1 napisał:

> Ja jednak chce typowe zimowe buty na cienka skarpete gdyz moj maluch nie lubi
            > chodzic w grubych, w grubych chodzimy po domku smile
            > U nas musza byc typowe zimowe butkiz futerkiem a takich narazie nie maja .I
            co
            > by nie mowil sprzedawca to jednak te z futerkiem beda cieplejsze niz bez smile
            >

są lub były TYPOWE ZIMOWE BUTKI Z FUTERKIEM. w Outlecie w Jankach.

dlatego powtarzam też - trzeba dzwonić.

to nie jest sklep z kilkoma pudłami w tym samym rozmiarze. jak kupowaliśmy to
            były w rozmiarze 24, ale 25 już nie. a na 22 były tylko jesienne.

my kupiliśmy jakiś tydzień temu rozmiar 24 typowe zimowe z futerkiem wink))))))))

pzdr
            Mona
            • cubus1 Re: Ecco zimowe z zeszlorocznych kolekcji- Warsza 15.11.04, 00:15
              Jasne ze wpierw przed pojechaniem dzwonilam.Do jednego i drugiego sklepu mam
              jednak spory kawalek, no i odkad mam dziecko raczej nie moge sobie pozwolic na
              jazde w ciemno.W Jankach facet mi powiedzial ze sa bo dla nich tylko na
              Goretexie to juz zimowe.
              A ja sie bede upierac jednak ze sa te jesienne buty na jesienne pluchy sad
              Ale jak zadzwonisz to nawet do Twojego przyjazdu odloza ten numer ktory
              szukasz smile
    • agaszaga Re: Ecco zimowe z zeszlorocznych kolekcji- Warsza 20.11.04, 20:23
      Hej, dziś w Carrefurze na Głębockiej, na stoisku ecco kupiłam z ubiegłorocznej
      kolekcji butki z goreteksu ocieplane (futerkiem) za 170 zł, nr 22 ale były też
      większe i dodatkowo pluszak w prezencie! Polecam - Aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka