kruszynkaa 11.12.04, 16:12 Cześć Poszukuję samochodzików Wadera. Chodzi mi o te najmniejsze, które pasują do zestawów, takich jak: Autostrada, Kolejka, Parking, Park, Garaż, itp. Czy któras w emam może je gdzieś widziała w sprzedaży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skania.h.j Re: Samochodziki Wadera 11.12.04, 17:56 Nie wiem, czy na pewno o takie Ci chodzi, ale ja wczoraj w Realu w Warszawie (M1 - właściwie to już Marki), na dłużej zatrzymałam wzrok na takich właśnie samochodzikach. Mają mniej więcej 12 cm długości, 8 wysokości. Była wywrotka, traktorek, lokomotywka, wagoniki w różnych kształtach i kolorach, osobówki, różne przyczepki. Zdaje się, że je robi Wader, bo moje córy miały kiedyś identyczne osobówki w kompletach do piachu Wadera właśnie. Oczywiście wszystko ma z przodu i z tyłu haczyki do zaczepiania. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aga.bob Re: Samochodziki Wadera 11.12.04, 20:49 mają 8cm dł i 7,5cm wys mam takie w kolejce wadera ostatnio kupowałam w macro Odpowiedz Link Zgłoś
renik.w Re: Samochodziki Wadera 12.12.04, 09:43 Ja też widziałam i kupiłam w Realu - ale w Gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś
wio_sna Re: Samochodziki Wadera 12.12.04, 20:51 Sa w każdym supermarkecie i większości sklepów zabawkwych. Odpowiedz Link Zgłoś
joana12 Re: Samochodziki Wadera 12.12.04, 23:22 W sklepach, a szczególnie centrach handlowych jest sporo małych autek z firmy Wader. Podaję jeszcze adres ich strony, żebyś mogła zobaczyć co cię interesuje www.wader-wozniak.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś