tala11 29.12.04, 10:49 Doradzcie bo nie wiem czy warto się skusić i kupić na próbę. Dzieki za odpowiedzi pozdrawiam Renata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartusia25 Re: CZY KUPUJECIE PIELUCHY W ROSSMANNIE 30.12.04, 00:00 Kiedys kupilam i strwierdzilam nigdy wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziarozia Re: CZY KUPUJECIE PIELUCHY W ROSSMANNIE 30.12.04, 18:33 Czesc. innnych pieluch nie uznaje. kupujemy tylko rossmana ale te fioletowe, sa drozsze nawet od pampersa . Ale naprawde warto , sa miekkie, nie smierdza chemią jak pampers, moje dziecko sie nie odparza. Wyprobowalam wiele pieluch roznych firm, i tylko te nam odpowiadaja. Sa produkowane we Szwecji. Tylko zwroc uwage, zeby nie kupowac w zoltym opakowaniu, bo te sa beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś
paulus27 Re: CZY KUPUJECIE PIELUCHY W ROSSMANNIE 02.01.05, 10:59 od kilku tygodni kupuje te we fioletowym opakowaniu i są światne. wcześniej mój synek był uzależniony od Huggies Freedom a następnie Super Flex - inne go uczulały. na szczęśie znajaoma poleciła mi pieluszki z Rossmana i są naprawdę super. duża ulga finansowa po Huggiesach Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: CZY KUPUJECIE PIELUCHY W ROSSMANNIE 02.01.05, 11:53 a czy te filotetowe tez są dla noworodków ? jestem kompletnie zielona w tym temacie.... Odpowiedz Link Zgłoś