moniaweg 22.02.05, 09:50 Czy Wasze dzieci chetnie sie na niej bawia? Od ktorego m-ca zycia? Ile taka nowa mata kosztuje? (patrzylam na Allegro, ale ceny wydaja sie zblizone do sklepowych) Na co zwrocic uwage przy zakupie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izia30 Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 22.02.05, 09:53 kupiłam matę z pałakami jak mała miała 7 tyg. spędzała na niej na podłodze cały dzień, to chyba dzięki zabawkom na pałąku i piszczacym uszom misia na macie tak szybko zaczęła się przewracać na bok, na brzuszek. polecam gorąco. jak dobrze poszukasz to kupisz juz za około 70 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
s.ivona Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 22.02.05, 09:58 ja mam tiny love zoo. maly zaczal sie na niej bawic gdy mial jakies trzy miesiace. przestal sie nia interesowac ok 6m. bardzo polecam. niekonieczne tiny love bo jest bardzo droga ale mozna za ok 70-100zl kupic naprawde fajne. bardzo wspomagaja rozwoj ruchowy dziecka a Ty baedziesz miala troche czasu dla siebie moj synek potrafil sie sam bawic do pol godziny Odpowiedz Link Zgłoś
jwloch1 Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 22.02.05, 10:25 Mysmykupili tiny love zoo, nasz maly bardzo ja lubi i bawiac sie gimnastykuje sie. Naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
onitsza Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 22.02.05, 12:14 Warto. Mój synek dostał matę w 3msc życia. Bardzo lubił na niej leżeć. Jak zaczął raczkować to zdjęłam pałąki i sama podoszywałam do maty różne ciekawostki, i służy nu do dziś(8msc). Ceny są bardzo różne, ważne jest, żeby można było zmieniać zabawki, żeby się dzidziuś nie znudził. I zwróć uwagę na zalecenia wiekowe, bo np Alexis zaleca matę od 6 msc. Odpowiedz Link Zgłoś
mpenzi Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 22.02.05, 12:46 u mnie sprawdza się tiny love zoo. Moja 2 miesieczna córeczka jest nią zachwycona. Z każdym dniem coraz dłużej potrafi się na niej bawić Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_b1 Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 22.02.05, 19:15 Ja zamówiłam sobie u znajomych matę firmy Baby Ono dla mojego smyka. Może nie ma tam dużo wymyślnych zabawek, ale mata jest na tyle gruba, że można ją potraktować jako dywanik. Mój synek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=19887866&a=19887866 Odpowiedz Link Zgłoś
borunia2 Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 23.02.05, 09:52 napisalam na adres gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka1 Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 23.02.05, 11:07 U nas bardzo się sprawdziła. Kupiliśmy Zoo tiny Love. Córka miała 3 miesiące, gdy zaczęła się na niej bawić i od początku była nią szalenie zainteresowana. Najpierw lubiła, jak coś kolorowego dyndało jej przed oczami, potem zaczęła wyciągać rączki do zabawek na pałąku, a wreszcie je potrafiła złapać. Później przyszła pora na atrakcje samej maty, np. szeleszczące uszy słonia, piszczek, czy błyskające i grające pole muzyczne oraz jej największy hit- lusterko. To właśnie na macie po raz pierwszy przewróciła się z pleców na brzuch i do tej pory (ma 5 miesięcy) jest na niej najbardziej aktywna ruchowo.z mojej strony bardzo polecam,bo i Ty masz wtedy chwilę spokoju i możesz zostawić maluszka na chwile samego. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_i_kijanka Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 23.02.05, 11:14 Polecam, kupilśmy tiny love "zabawy na słońcu", jak mały miał 2,5 mc zakochał się w niej odrazu (załowaliśmy żw wcześniej jej nie było), spędzał tam długi czas na przwemian bawił się i spał. Niedawno zaczoł stawać więc odpiełam pałąki, zabawkami bawi się oddzielnie i kolorową płachtą również Wielokrotnie powtarzaliśmy sobie co byśmy zrobili gdybyśmy tej maty nie mieli Odpowiedz Link Zgłoś
dorotamoron Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 23.02.05, 11:29 My mamy mate baby ono - kosztowała 120zł, ale jak się dobrze poszuka to mozna ja kupic taniej. Jeszcze tansze sa alexis. baby ono mozesz sobie obejrzec na ich stronie internetowej. Moj maluszek dostal mate gdy mial 3 mies i bawi sie nia miesiac - teraz ma 4 miesiace. Tylko na mate przyczepiam mu inne zabawki, bo te od maty sa male i Maciek nie moze do nich dosiegnac. Inne zabawki mozna przyczepiac bez problemu, wiec zawsze co jakies czas mozna dziecku zmienic wystroj maty. U mnie na macie wisza zabawki tiny love - zabawki tej firmy sa super, wiec jesli cie stac na tak droga mate (ok 220zl)to pewno bedziesz zadowolona. Moj maly ma przyczepione do maty jablko - moj pierwszy owoc tiny love, dzwonki tiny love i pilke tej firmy. Na macie potrafi lezec dlugo - szczegolnie bez pampersa klade mu pod spod tetrowa pieluszke i przykrywam go pieluszka i sie bawi. Mata jest dosc gruba wiec mi tez zastepuje dywanik - nie mam w domu w ogole dywanow. Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 23.02.05, 11:55 a my mialysmy tiny love zoo-bomba!naprawde polecam,to fantastyczne dla malucha juz przed 2 miesiacem zycia.mam ja na sprzedaz,jesli bys chciala.jak nowa,w super stanie,pisz na priva jak cos pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
pancia_2004 Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 24.02.05, 21:48 prosze o cene Odpowiedz Link Zgłoś
t-ola Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 23.02.05, 12:32 Chcę sprzedać matę, bo moja córeczka przestała sie nią juz interesować. Ja tez polecam ten zakup, synek bawił się do roku, a mała ma teraz 8 miesiecy i już szuka nowych zabawek. Myslę że nie warto inwestować w drogie zabawki, moja mata wytrzymała dwójkę dzieci i wygląda super. Mam oryginalne opakowanie. Jest to mata z misiem , ma piszczący brzuszek, różne faktury materiału, zaczepiane zabaweczki, lustereczko, a zabawki na pałąkach możesz dowolnie zmieniać. Można prać ją w pralce. Chciałabym za nią 40 zł. Pozdrawiam Olga gg 2752620 Odpowiedz Link Zgłoś
pancia_2004 Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 24.02.05, 21:49 prosze o przeslanie zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
moniaweg Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 23.02.05, 21:22 Dzieki za opinie, dzieki Wam coraz bardziej sklaniam sie do zakupu Tiny Love Zoo Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
jzabro Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 23.02.05, 21:57 Odpisałam Ci w nowym poście "Baby Ono", bo coś pokręciłam i założył się nowy wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
mamawiktorki Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 24.02.05, 15:28 Właśnie wczoraj kupiłam matę Tiny Love ZOO przez Allegro jak tylko przyjdzie pocztą napisze opinię o tym zakupie. Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
justa51 Re: do gawliki 24.02.05, 16:21 czy mata do sprzedazy jest jeszcze aktualna? Odpowiedz Link Zgłoś
mamawiktorki Re: do mamawiktorki 24.02.05, 18:02 Zapłaciłam 197 zł z przesyłką kobitka miała 15 sztuk wszystkie jej poszły. Odpowiedz Link Zgłoś
olamatu Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 25.02.05, 13:06 Czy są różne Tiny Love Zoo? Ceny na Allegro są tak różne, że podejrzewam, że są jakieś rożnice. Czy mam rację? Odpowiedz Link Zgłoś
mamawiktorki Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 25.02.05, 14:55 Wydaje mi sie ze zoo to zoo i nie ma różnić.Widziałam jeszcze z Tiny Love zabawy na słońcu i ta mata jest tańsza. Odpowiedz Link Zgłoś
olamatu Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 25.02.05, 19:08 Już wiem że ZOO to ZOO. Pomieszała mi dodatkowo pani w sklepie w rozmowie telefonicznej. Dziś kupiłam, ale mała jeszcze się nie bawi, bo musi wyschnąć. Tylko na chwilkę ją położyłam, bo byłam ciekawa jak zareaguje. No i wyglądała zdecydowanie na zachwyconą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anati2 Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 02.03.05, 09:43 Sa dwa rodzaje maty Tiny Love Zoo. Różnią się polem muzycznym.W tej droższej jest pozytywka z kilkoma melodiami i swiatełkami ktore podświetlają trzy kwiatki.Ja mam tę pozytywką i światełkami. Córeczka była nią zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 25.02.05, 21:50 A u mnie mata się nie sprawdziła. Ania i tak wolała się patrzeć na czarną lampę. Kiedy miała 5 miesięcy no może troszeczkę( rekord 20 minut) , ale i tak musiałam podkładać pod matę koc, bo jak się odwróciła i wyrżnęła głową o podłoge, to był tylko ryk. Widzę, ze większośc dzieci uwielbiamatę, może moje dziecko jakieś dziwne, nie wiem. Teraz ma 11 miesięcy i niestety w dalszym ciągu nie potrafi się zając czymś dłużej niż 5 minut. MOże ja gdzieś popełniłam błąd. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamawiktorki Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 26.02.05, 22:57 Waśnie dziś dotarła mata .Moja Wiki wniebowzięta aż piszczy.Piekne kolory i te zabawki !!!! wspaniałe mysle że to udany zakup mimo ze drogi. Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
mysza74 Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 26.02.05, 23:33 Zainteresowanych informuje, ze jest jeszcze jedna mata Tiny Love - "kick and play" moim zdaniem jeszcze fajniejsza niz ZOO. Jest po pierwsze wieksza, boki mozna zagiac w gore, tak ze powstanie mini kojec - bezpieczny dla raczkujacych juz dzieci - nie wyjda poz mate. Atrakcja tej maty jest dwustrona plansza - na jednej stronie narysowane stopki na drugie dlonie, w ktora dziecko moze udezac a wtedy wydaje zabawne odglosy zwierzaczkow lub gra muzyke Mozarta i swieca sie swiatelka. Odpowiedz Link Zgłoś
moniaweg Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 27.02.05, 07:43 Jaka jest cena tej maty i gdzie ja mozna dostac? Jestem z matami Tiny Love na biezaco i nie spotkalam "kick and play" Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
mysza74 Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 27.02.05, 22:23 w Niemczech kosztuje 70 Euro. Jest to nowy produkt TinyLOve wiec moze nie dotarl jeszcze do Polski. Popytaj w sklepach. W zalaczeniu link do strony Tiny Love z informacja o tej macie: www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=46 Pozdrawiam Iwka Odpowiedz Link Zgłoś
monikaps Re: MATA EDUKACYJNA. Warto kupic? Jaka polecacie? 03.03.05, 23:54 Moja Ewunia dostala mate jak miala 3 miesiace, nie jest to mata markowa, taki motylek z palakami, ale i tak bardzo dobrze sie na niej bawila. Przestala wlasciwie jak zaczela pelzac (okolo 7 miesiecy), bo wtedy ciekawsze bylo wlazenie pod fotele. Teraz jeszcze czasem jej ja rozkladam, ale mata staje sie juz niebezpieczna, bo palaki sie skladaja jak mala silniej pociagnie, i jak siedzi to sie przewraca z impetem. Ale i tak uwazam to za swietna rozwijajaca zabawke. Teraz uzywamy czasem maty Chicco - bez palakow ale za to z obrazkami i niespodziankami na podlodze. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś