25.02.05, 19:20
Obserwuj wątek
    • kasiam12 Re: zabawki 25.02.05, 19:24
      Napiszcie, jakie są ulubione zabawki Waszych maluchów, w zależności od wieku.
      Teraz jest tak wiele zabawek, że ciężko się zdecydować, a ze względu na ceny
      nie można mieć ich wszystkich. Jakie zabawki naprawdę warto kupić? Myślę że to
      nie tylko mój problem.
      • joanna266 Re: zabawki 25.02.05, 20:20
        mam juz dwójke szkrabów wiec rowniez pewne doswiadczenie w kwestii zabawek.dla
        najmlodszych niemowlaków polecam niestety drogie ale warte swojej ceny zabawki
        tiny love u nas sprawdzila sie mata zoo i jabluszko oraz luk do wózka zólwik -
        przytul mnie tez jest fajny.dla starszych super sa zabawki fisher price np
        farma albo garnuszek na klocuszek(moja córcia bawi sie tymi zabawkami prawie
        codzien od pol roku)a dla takich calkiem sporych fajne sa klocki firmy
        wader ,duze i kolorowe(mam synka 5 lat)i trasy tej samej firmy oraz wszelkie
        samochody ,tylko solidne bo chinskie plastiki szybko ulegaja destrukcjismile
        generalnie warto kupowac firmowe zabawki choc drogie na dluzej zajmuja dzieci i
        nie psuja sie tak szybko.wyjsciem jest kupowac zabawki zadziej ale
        drozsze.pozdrawiam Joanna
      • iwek33 Re: zabawki 25.02.05, 21:40
        Też mam dwóch chłopaków ( 6 i prawie 2 lata) i pewne doswiadczenie w sprawie
        zabawek. U nas bezapelacyjnie królują Lego Duplo- i starszy i mały potrafią
        bawić się tymi klockami całe dnie ( nazbierało się już sporo zestawów, więc
        zabawa przednia), drugie miejsce zajmują klocki drewniane i drewniana kolejka
        No i różne samochody i pojazdy Boba Budowniczego. A jak byli niemowlakami to
        też mata edukacyjna (młodszy, bo starszy nie miał, ale jakos nie ucierpiał z
        tego powodu) no i wszystkie rzeczy które nie sa zabawkami: garnki, kubki,
        pudełka... wcale nie są potrzebne drogie markowe zabawki do super zabawy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka