kasiam12 Re: zabawki 25.02.05, 19:24 Napiszcie, jakie są ulubione zabawki Waszych maluchów, w zależności od wieku. Teraz jest tak wiele zabawek, że ciężko się zdecydować, a ze względu na ceny nie można mieć ich wszystkich. Jakie zabawki naprawdę warto kupić? Myślę że to nie tylko mój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: zabawki 25.02.05, 20:20 mam juz dwójke szkrabów wiec rowniez pewne doswiadczenie w kwestii zabawek.dla najmlodszych niemowlaków polecam niestety drogie ale warte swojej ceny zabawki tiny love u nas sprawdzila sie mata zoo i jabluszko oraz luk do wózka zólwik - przytul mnie tez jest fajny.dla starszych super sa zabawki fisher price np farma albo garnuszek na klocuszek(moja córcia bawi sie tymi zabawkami prawie codzien od pol roku)a dla takich calkiem sporych fajne sa klocki firmy wader ,duze i kolorowe(mam synka 5 lat)i trasy tej samej firmy oraz wszelkie samochody ,tylko solidne bo chinskie plastiki szybko ulegaja destrukcji generalnie warto kupowac firmowe zabawki choc drogie na dluzej zajmuja dzieci i nie psuja sie tak szybko.wyjsciem jest kupowac zabawki zadziej ale drozsze.pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: zabawki 25.02.05, 21:40 Też mam dwóch chłopaków ( 6 i prawie 2 lata) i pewne doswiadczenie w sprawie zabawek. U nas bezapelacyjnie królują Lego Duplo- i starszy i mały potrafią bawić się tymi klockami całe dnie ( nazbierało się już sporo zestawów, więc zabawa przednia), drugie miejsce zajmują klocki drewniane i drewniana kolejka No i różne samochody i pojazdy Boba Budowniczego. A jak byli niemowlakami to też mata edukacyjna (młodszy, bo starszy nie miał, ale jakos nie ucierpiał z tego powodu) no i wszystkie rzeczy które nie sa zabawkami: garnki, kubki, pudełka... wcale nie są potrzebne drogie markowe zabawki do super zabawy... Odpowiedz Link Zgłoś