feminka8 27.02.05, 13:28 Czy orientujecie się może gdzie w Częstochowie można dostać takie chusty do noszenia niemowląt?I ile tak orientacyjnie mogą kosztować?Albo może znacie jakis adres internetowy,pod którym mogłabym je znależć?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erkal Re: CHUSTA NOSIDŁO-GDZIE KUPIĆ? 27.02.05, 17:14 Ja kupowalam w fundacji "Rodzic po ludzku",rok temu kosztowala okolo 80PLN z tego co pamietam,plus koszt przesylki.Nie pamietam strony tej fundacji,ale nie powinno byc problemu ze znalezieniem.Osobiscie jestem baaardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
stynka2 Re: CHUSTA NOSIDŁO-GDZIE KUPIĆ? 27.02.05, 17:25 Ja mam do sprzedania nową chustę firmy Zefir, nie używaną, gdyż moja córeczka urodziła się z asymetrią i nie mogłam jej w niej nosić. Jeśli jesteś zainteresowana mogę Ci ją odsprzedać za 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
lenaa3 Re: CHUSTA NOSIDŁO-GDZIE KUPIĆ? 12.07.05, 10:23 Witam, ja polecam chuste babybean, kupilam ja w sklepie internetowym www.fasolka.pl zasignełam tez porady u połoznej, czy to dobre rozwiazanie dla maluszka i okazało sie bardzo pozyteczne.Sa rozne rozmiarki i kolorki, wiec nie ma problemu z dopasowaniem dla siebie i malenstwa.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś