s1korupka 09.04.05, 23:10 Jakiej firmy rajstopki są ładne dłużej niż do pierwszego prania? Tuptusie i Gatta u nas się nie sprawdziły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_r_i_n Re: rajstopki-jakiej firmy? 09.04.05, 23:13 Wola - polecam. Do tej pory i na skarpetach, i na rajstopach sie nie zawiodlam. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: rajstopki-jakiej firmy? 09.04.05, 23:33 H&M polecam w 100% super jakosc i wzornictwo.uwaga zawyzona rozmiarowka jak to w H&M.niestety cenowo dwa razy drozsze od woli.ale nie mechaca sie w praniu i sa grubsze.pozdrowionka))) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_misi Re: rajstopki-jakiej firmy? 10.04.05, 08:22 Także polecam Wolę i rajstopki z H&M, fakt że są trochę drogie ale nie zniszczalne Odpowiedz Link Zgłoś
mglura Re: WOLA!!! n/t 10.04.05, 10:18 jeszcze raz WOLA!!!!! ładne wzoryi kolory a przede wszystkim jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1711 Re: rajstopki-jakiej firmy? 10.04.05, 11:37 Również polecam rajstopki z WOLI. Są bardzo miłe w dotyku, mają ładne wzory i są bardzo trwałe. Używamy tylko tych. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-patrycji Re: rajstopki-jakiej firmy? 10.04.05, 13:14 Zdecydowanie Wola i H&M Odpowiedz Link Zgłoś
sledziowa Re: rajstopki-jakiej firmy? 10.04.05, 13:15 Ja również polecam rajstopki z WOLI! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek161 Re: rajstopki-jakiej firmy? 10.04.05, 13:25 Witam! Ja polecam rajstopy firmy REWON. Cena podobna do WOLI. Osobiście jestem bardziej zadowaolona z firmy Rewon niż z WOla. Pozdrawiam Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
renka14 Re: rajstopki-jakiej firmy? 10.04.05, 14:39 a u mnie sprawdziły się Gatta, okazały się pancerne w porównaniu do Woli i innych Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: rajstopki-jakiej firmy? 10.04.05, 19:40 Popieram- Rewon są zdecydowanie lepsze i ładniejsze od Woli. Dla mnie Wola jest przereklamowana. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_244 Re: rajstopki-jakiej firmy? 10.04.05, 15:49 Najzwyklejsze z rynku za 14 złoty matko ludzie macie kase na orginalne rajstopki dla malucha i tak wytrze wielkie dziury Odpowiedz Link Zgłoś
bigwomen Re: rajstopki-jakiej firmy? 10.04.05, 16:01 ja też jestem za wolą. A ty jak czujesz sie w rzeczach, które gryzą? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_244 Re: rajstopki-jakiej firmy? 10.04.05, 19:27 ta aluzja to do mnie wyobraz sobie ze nie gryza bo tez nie lubie tego są bardzo miekkie po praniu nawet w zwykłych butikach mozesz dostac takie fajne raistopki Wola tez kupuje,na rynkach tez je sprzedaja za 14 złoty ostatnio kupilam dwie pary Odpowiedz Link Zgłoś
blackcat Re: rajstopki-jakiej firmy? 11.04.05, 16:21 Dla nas najlepsze są Gatta i H&M a to dlatego że moja Kasia jest szczupłą i wysoką dziewczynką a te nie rozciągają sią na pupie i nie wiszą jak worek. Natomiast bardzo się zawiodłam na Calzedonii. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_misi Re: rajstopki-jakiej firmy? 10.04.05, 16:14 wierz mi że w H&M i Woli napewno dziur nie wytrze. My prawie nowe, nie zniszczone oddajemy dalej Odpowiedz Link Zgłoś
lizbetka Re: rajstopki-jakiej firmy? 10.04.05, 17:01 Nie wiem jak u Was ale u nas Wola kosztuje 13-14 zł . Więc po co mam kupować na rynku sztuczne jeśli za 13 zł mam bawełniane z Woli ? Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: rajstopki-jakiej firmy? 10.04.05, 17:33 Ja też za Wolę płaciłam 13 zł. A jestem pewna, ze sa dobrej jakosci, przede wszystkim z dobrej bawełny. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_244 Re: rajstopki-jakiej firmy? 10.04.05, 19:28 Nie wytrze smieszne bo moj synek miał ostatnio dwie pary i w ciagu dwuch miesiecy wielkie dziury Odpowiedz Link Zgłoś
blackcat Re: rajstopki-jakiej firmy? 11.04.05, 16:24 karolina_244 napisała: > Nie wytrze smieszne bo moj synek miał ostatnio dwie pary i w ciagu dwuch > miesiecy wielkie dziury Dlatego każdy rodzic dopasowuje swoje zakupy do swoich dzieci. Moja Kasia nigdy nie wytarła w żadnych rajstopach dziury nawet nie przetarła i też większośc przekazuję dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: rajstopki-jakiej firmy? 10.04.05, 18:35 No, moj maz raz kupil córce takie na targu, najzwyklejsze.Prawie wcale sie nie naciagały, widac, ze maja domieszke czegos sztucznego, ogólnie lipa. Kupuje w sezonie 3 pary rajtuz WOLA po 16 zł. i nic sie z nimi nie dzieje.Mloda z nich wyrasta i słuza kolejnemu dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
maniakow Re: rajstopki-jakiej firmy? 10.04.05, 19:28 Do "wycierania" podłóg w domu mamy takie zwykłe z rynku (100 % bawełna) za niecałe 4 zł! - czeskie . Ale oczywiście popieram, że Wola jest super - cena ok. 14 zł. P.S. Jestem z Zielonej Góry. Odpowiedz Link Zgłoś
moyka_77 Re: rajstopki-jakiej firmy? 10.04.05, 19:49 Ja nie popadam w zachwyt nad Wolą ponieważ strasznie się kudlą już po pierwszym założeniu!! Mało tego, kupiłam ostatnio Wolę rajstopki komputerowe - takie drobniutkie paseczki i tak się rozciągnęły w pupie, że chyba 5 letnie dziecko by się zmieściło - rozmiar 74. Zauważyłam jednak pewną prawidłowość jeśli rajstopki są gładkie to się nie rozciągną ani nie skudlą!! Mamy też rajstopki z Cubusa w paseczki i to samo, całe w supełkach. Inne Cubusowe w pingwinki są ok. Tak więc nie mogę powiedzieć, że w 100% Wola i Cubus sa super. Teściowa ostatnio kupiła małej rajstopki "Zuzka Chytruska" i jak dla mnie rewelacja, a kosztują ok. 8 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
maniakow Re: rajstopki-jakiej firmy? 10.04.05, 19:52 Dodam, że ostatnio w markecie MiniMal była wyprzedaz Woli, cena za sztukę to 5 zł!!! - kupiłam 5 par )). Odpowiedz Link Zgłoś
monika.pap Re: rajstopki-jakiej firmy? 10.04.05, 20:10 my uzywamy rajstop REVON i jagby bylo malo kozysta z nich moj syn po swojej starszej siostrze,owszem niewygladaja juz rewelacyjnie ale napewno lepiej niz te po 4 zl z marketu.Tych wogole niedzierze i oddaje kazrda pare ktora sie znajdzie w domu. Monika mama Natali i Jakuba gg 8883531 lub monika.pap@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
coco14 Re: rajstopki-jakiej firmy? 10.04.05, 20:45 Ja mam córcie 5 lat i tylko Wola.Przetestowałam różne ale jednak te są najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: WOLA! 11.04.05, 09:47 Karolina, przecież WOLA też tyle kosztuje! Rajstopy kupowane na bazarach są byle jakie i beznadziejne jakościowo. Odkładałam rajstopki po starszej córce i teraz młodszej mogę bez żadnego wstydu założyć te z Woli a z rynku NIE! same supełki, do tego są sztuczene na ile to tylko możliwe, tracą kolor i fason. Nie spotkałam zwykłych rajstop dobrych gatunkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: rajstopki-jakiej firmy? 11.04.05, 11:04 Najzwyklejsze z rynku za 14 złoty matko ludzie macie kase na orginalne > rajstopki dla malucha i tak wytrze wielkie dziury Moja córka ma 3 lata i jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby zrobiła w grubszych rajstopach dziury. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka wola 11.04.05, 20:28 ja kupuje tylko w carrefour'ach i zawsze na promocjach.kupuje wiecej i na wyrost tak np teraz juz na jesien .Place za sztuke okolo 7-8 zl . iza Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: rajstopki-jakiej firmy? 11.04.05, 10:18 WOLA od zawsze dla 4,3 latki. Cena ok.13-16 zł (zależy od miejsca zakupu) Warszawa. Dobra jakość, duży wybór kolorów. Nie wiem tylko jak jest z ich rajstopami we wzorki bo takich z założenia nie kupuję a jedynie jednobarwne. Odpowiedz Link Zgłoś
pas_ya Re: rajstopki-jakiej firmy? 11.04.05, 16:16 Revon i Wola.Revon nawet fajniejsze, ciekawsze jak dla dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_zuzi1 Re: rajstopki-jakiej firmy? 11.04.05, 22:33 Witam! Kupuje włącznie rajstopki z WOLI!! Moja ukochana Zuzieńka Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Re: rajstopki-jakiej firmy? 11.04.05, 22:35 Dopisuję się -tylko Wola,są najlepsze,nie zbiegają sie po praniu ,nie mechacą i nie przecierają tak szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
anieszka76 Re: rajstopki-jakiej firmy? 11.04.05, 23:37 Mój synuś nosi różne, z rynku za 2,5 zł, wola- troche droższe, gatta- pewnie najdroższe z tych co podałam, wszystkie posiadają zmechacenia i nie mogę uwieżyć że np Wola się nie mechacą... hmmm to byłby cud... (chyba że ktoś stwierdzi że na takie poprostu egzemplarze trafiam). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justimic Re: rajstopki-jakiej firmy? 12.04.05, 11:25 Też polecam WOLA. Są bardzo dobre, ładne, dobrej jakości i wytrzymałe. Niestety nie należą do tanich ale co dziś do tej grupy należy. Odpowiedz Link Zgłoś
majka282 Re: rajstopki-jakiej firmy? 05.05.05, 14:02 Też uważam ,że WOLA. Ostatnio widziałam je nawet na eBay-u www.ebay.pl/listResults?browse=0&Query=Rajstopki+WOLA&Submit=Znajd%C5%BA&SearchWorldWide=0 Odpowiedz Link Zgłoś
dorina1 Re: rajstopki-jakiej firmy? 05.05.05, 14:38 Podtrzymuję WOLA sa najlepsze (jakość po przystępnej cenie), oczywiście świetne są też z H&M i z Mothercare (ale droższe). A ja ostatnio zakupiłam mojej 4- letniej Zuzi znaczną partię rajstopek w Calzedonii, takich na wiosnę czyli cieńszych po 5 zł za sztukę. Śliczne kolorki: różowe, zielone, pomarańczowe i turkusowe. Takie same na Allegro po 11 zł. Na razie jestem z nich zadowolona. Muszę dodać, że w zeszłym roku kupiłam jej na jesieni grubsze Calzedonii i też się sprawdziły. Polecam w Factory w Ursusie. Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re: rajstopki-jakiej firmy? 05.05.05, 21:39 Moje dziecko jest na etapie raczkowania. Rajstopki mieliśmy już Woli, Revon itp (kupuję powyżej 10 zł. za szt.) i wszystkie się mechacą. Odpowiedz Link Zgłoś
tynka11 Re: rajstopki-jakiej firmy? 06.05.05, 20:38 a ja ostatnio kupiłam rajstopki SYNTEX i jestem mile zaskoczona,!miekkie, milusie i jak na razie sie nie zmechaciły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thrier A jakie cienkie? Tylko Zuzki? 07.05.05, 21:42 Jakie rajstopki cienkie polecacie (rozm. 116-122). Na razie najbardziej mi pasują Zuzki (Wola) ale niestety są tylko jednobarwne. Zależy mi na niezbyt drogich i niezbyt cienkich (nie jednorazówki)no i kolorowych. W mojej-małej- miejscowości wybór jest niewielki, chętnie kupiłabym przez internet ale wolę sprawdzone przez inne Mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: A jakie cienkie? Tylko Zuzki? 07.05.05, 23:01 thrier napisała: > Jakie rajstopki cienkie polecacie (rozm. 116-122). Może Calzedonia? ostatnio kupowałam u nich dla siebie skarpetki i widziałam urocze rajstopki dla dzieci. Jeszcze dla córki nie kupowałam tam, ale się przymierzam. A może inne mamy kupowały rajstopki Calzedonia dla dzieci i polecaja je lub nie? Wyglądaja ładnie... Nie wiem, czy są dostepne przez Internet - wiem, że sie pojawiają na Allegro, ale nie wiem, czy przypadkiemm nie są tam droższe niż w sklepie. aga Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: rajstopki-jakiej firmy? 07.05.05, 23:04 dla nas gatta sa reweacyjne. no i wola tez. na tuptusie tez raczej nie narzekalam Odpowiedz Link Zgłoś
kasial70 Re: rajstopki-jakiej firmy? 22.06.05, 12:13 Znacie może adresy sklepów internetowych sprzedających rajstopki? Gdzies pogubiłam adresy.. Odpowiedz Link Zgłoś