Dodaj do ulubionych

DLA 11MIESIECZNEJ CORCI???????????????????????????

15.05.05, 17:22
MAMY CO KUPIC NA DZIEN DZIECKA 11 MIES CORCI? CO POLECACIE? A NA ROCZEK ? MA
W CZERWCU????? NIE MAM POMYSLU sad(((((((
Obserwuj wątek
    • madzialena11 Re: DLA 11MIESIECZNEJ CORCI?????????????????????? 15.05.05, 18:07
      A może rowerek? Ja sama ostatnio się rozglądam... A poza tym u nas super
      sprawdza się wózek dla lalek (dla chodzącego dziecka). Mamy parasolkę - BABY
      BORN ze skręcającymi kółkami z przodusmile
      • iwek33 Re: DLA 11MIESIECZNEJ CORCI?????????????????????? 15.05.05, 19:26
        Myślę, że przede wszystkim zorganizuj dzień urodzin, tak, żeby był wyjątkowy,
        kolorowy i radosny. To najważniejsze. Koniecznie musi być torcik z jedną
        świeczką, a prezenty to drugorzędna sprawa. Jasne, że z takiej okazji warto
        pomyśleć o czymś specjalnym, jakiejś fajnej zabawce, a może wspólnie z rodziną
        złożycie się na jakiś jeden droższy prezent? Zbliża się lato, nie wiem, czy
        masz ogródek, albo działkę, jeśli tak, to można jakiś dmuchaną wyspę zabaw,
        zerknij:
        www.allegro.pl/show_item.php?item=51539627
        albo coś podobnego?
        • edycia274 Re: DLA 11MIESIECZNEJ CORCI?????????????????????? 15.05.05, 20:48
          ogrodka nie mam sad((((( pomysle o rowerku albo wozeczku lub,, stoliczku takim
          do karmienia? tort mam problem bo mala jest na diecie bezglutenu i mleka...ale
          dzieki dziewczyny pozdrawiam
          • agni71 Re: DLA 11MIESIECZNEJ CORCI?????????????????????? 15.05.05, 23:07
            Na roczek myślę,że córeczka będzie jeszcze za mała na rowerek czy dużą lalę z
            wózkiem. To już prędzej jakieś autko do odpychania się nóżkami?

Może coś z serii Little People Fisher Price, np. farma?

A może taki stoliczek Chicco (z jednej strony miejsce do układania klocków, z
            drugiej strony możliwość włączania różnych melodyjek i dżwięków wydawanych
            przez zwierzątka)? Te stoliki Chicco są chyba obecnie w 3 wersjach, my mamy
            właśnie ten muzyczny ze zwierzątkami - chętnie się nim bawi zarówno córka 10-
            mies., jak i 2,5-letnia. Wiem, że jest jeszcze taki z pociągiem i jakas nowa
            wersja.
            Na Dzień Dziecka może jakiś chodzik-pchacz - u nas to był wielki hit!
            Może jakaś zabawka muzyczna? - ja dla młodszej córki (na Dzien Dziecka będzie
            miała prawie 11 mies.) mam już kupione takie pianinko f-my Tolo.

aga
            • inia25 Re: DLA 11MIESIECZNEJ CORCI?????????????????????? 16.05.05, 10:41
              ja jestem z tych mam, co uwazaja, ze dzien dziecka ma byc dla malucha wyjatkowy
              nie za sprawa prezentow a za sprawa fajnej organizacji. Tzn ja jestem tak
              nauczona, ze na dzien dziecka mielismy z bratem zapewnone atrakcje a prezent to
              zawsze byl jakis malutki, albo np same slodyche. I tak tez bede wychowywac ole.
              a jezeli chodzi o prezenty na roczek to mamy to juz za soba, no i moge ci
              napisac co dostala:
              * piaskownice
              * zabawki do piasku
              * slon z klockami sensorycznymi
              * klocki drewniane
              * wierza chicco
              * ubranka
              * ksiazeczki

a jesli chodzi o tort dla dzieci na diecie, to proponuje wejdz na strone
              www.malyalergik.pl i moze tam znajdziesz jakis przepis!
              • edycia274 Re: DLA 11MIESIECZNEJ CORCI?????????????????????? 16.05.05, 13:00
                dzieki dziewczyny jutro jade poogladac zabawki na prezent,, naprawde nie
                milalam pomyslu dzieki pozdrawiam smile))))))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka