Dodaj do ulubionych

szukam rowerka dla 12m

02.06.05, 13:24
Chodzi mi o rowerek, któru ma oprócz pedałów podpórki pod nóżki, tak, że jak
sie popycha dziecko z tyłu to nózki mu nie zwisaja i nie majtają sie po
ziemismileGdzie moge taki dostać?Może ktoś ma pomysł, najlepiej jakis sklep
internetowy?Pozdr., Beata
Obserwuj wątek
    • jolakl Re: szukam rowerka dla 12m 02.06.05, 15:40
      zobacz na www.rowerki.com. Mój synek dostał taki "rowerek" na roczek ale nie
      jestem zadowolonasad
      • tulcia Re: szukam rowerka dla 12m 02.06.05, 21:11
        A moze cos takiego?
        Moja coreczka jest zadowolona i synek kolezanki rowniez

images.mytoys.com/intershoproot/eCS/Store/de/images/142/18/1421823-l.jpg
        images.mytoys.com/intershoproot/eCS/Store/de/images/142/18/1421823-2-l.jpg

images.mytoys.com/intershoproot/eCS/Store/de/images/142/18/1421823-3-l.jpg

jak zrobic link aktywnym????

• tulcia Re: szukam rowerka dla 12m 02.06.05, 21:12
          aaa te boczki mozna odpiac i masz tylko taki do pchania samochodzik plus
          miejsce na nozki, potem maluch sam sie odpycha nozkami
          • detinka Re: szukam rowerka dla 12m 02.06.05, 22:38
            halo tulcia gdzie kupiłaś te pojazd ??? Może Matysi go sprawię wink
            • bea-ta Re: do Tulcia 03.06.05, 09:49
              My mamy samochód, ale nie nadaje sie na spacery, a potrzebowałabym cos dla
              malucha, żeby sie nie nudził w wózku i aby można go było w nim wozic jak sie
              zmeczy. waham sie czy rowerek czy samochód właśnie taki jak przesłałaś na
              linkach. Gdzie mozna dostac i za ile. Będę wdzięczna za odpowiedź. Beata
      • bea-ta Re: do jolakl 03.06.05, 09:47
        Jaki rowerek masz dokładnie( zagldałam nma srone sa rózne typy) i dlaczego
        jesteś niezadowolona?Waham sie troszke nad zakupem, a najlepiej byloby posadzic
        malucha i wypróbować. Mamy samochód do odpychania sie nózkami mąż troszke sie
        pospieszyl i kupił w niemczech - niedrogo, ale tez rzdna rewelacja na spcery sie
        nie nadaje, a raczej po domusadPozdr., Beata
        • jolakl Re: do jolakl 03.06.05, 10:06
          Hej! mamy rowerek bardzo podobny do tego który pokazuje się na tytułowej
          stronie www.rowerki.com. (nasz nie ma płóz do bujania) Moj synek ma 13 miesiecy
          takze narazie korzysta z wersji z podnóżkiem i to co mi sie nie podoba to to,
          że podnóżek trzyma sie tylko na swego rodzaju haczykach, które kiedy dziecko
          przechyli sie na jedna strone spadaja i podnóżek jedzie po ziemi. Dodatkowo z
          powodu tego samego podnóżka, który jesli nie spadnie to przechyla sie i
          powoduje ża maluch siedzi krzywo, przechylony na jedna stronę nie wygląda na
          szczęśliwego. Może z tego powodu rowerek nie jest za bardzo stabilny i przy
          takich przechyłach leci razem z małym na jedna strone. O tym podnóżku słyszałam
          juz od znajomego i maja taki sam problem. Może dobrze byłoby go jakoś
          przymocowac samemu? Poza tym my z mezem jestesmy wysocy i trzymadełko-
          prowadzidełko jest dla nas za nisko, także komfort spacerowania jest żaden.
          Gdyby to ode mnie zależało, to wolałabym poczekać jeszcze rok i kupić normalny
          porządny rowerek, bo tego w wersji rowerka tez jakoś nie widzę. Jesli będziesz
          miała jeszcze jakies pytania, chetnie odpowiem. Pozdrawiam!
          • bea-ta Re: do jolakl 03.06.05, 10:43
            Własnie obawiałam sie min. o swój wzrostsmileJa tez krasnalem nie jestem.Widziałm
            juz na ulicy mame pchajaca tez malucha na rowerku i biedaczka była zgjeta w pół.
            Komfort faktycznie rzaden, a jeszcze te podnóżki. Igor sie juz ztrulał z auta i
            zapikował buziakiem w ziemie - podrapany policzek i spuchnieta wargasad.
            Dziękuje. Beata
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka