madix1 08.06.05, 21:56 Czy w Krakowie jest sklep Mothercare lub sklep z artykułami tej firmy? Szukam rampersika Tygryska. Może ktoś wie, ile taki kosztuje Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfinka1 Re: Sklepy Mothercare 11.06.05, 12:33 wejdz na strone internetowa moze maja spis sklepow. ja jestem z warszawy wiec moge ci powiedziec ze taki rampers w warszawie z kapturem bez stop i rekawiczek kosztuje ok 90 zl. ja 2 lata temu mojej coreczce kupilam do szpitala pajacyk tygrysa w komplecie z czapeczka z mothercare za ok 85 zl. niestety te kolekcje nie zawsze sa w sprzedazy. wiem ze mozna rowniez zamowic przez internet na brytyjskiej stronie - tylko koszty wysylki ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: Sklepy Mothercare 11.06.05, 13:40 na allegro możesz też kupić.ceny jak na razie 30-40 zł.Pewnie na koniec z 50 zł. jeden jest D=dla malca od 3 do 6 miesiąca. Po co przepłacać za nowe,maluchy nie niszczą ubranek jest też fajna piżamka tygrysek ale nie wiem na jaki to wiek... Odpowiedz Link Zgłoś