Dodaj do ulubionych

Babydreams buggy

17.06.05, 08:38
Hej!
Szukam naprawdę taniej parasolki, takiej tylko na awaryjne sytuacje i na dość
krótkie trasy. Normalnie korzystam z dużej spacerówki a potrzebuję
sporadycznie mieć wózek do wciągnięcia do pociągu i zniesienia z peronu. Mój
synek ma 21 miesięcy więc dzielnie drepcze za rękę.
Zastanawiałam się nad Babydreams. Teraz mają w ofercie model Buggy, tani (170
zł) oraz lekki - 4,5 kg ze specjalnym paskiem do zawieszenia na ramieniu.
Czy ktos już może próbował tej parasolki? Minusem jet brak amortyzacji ale
czasem jak widzę, w jakich rozklekotanych wózkach ludzie wożą dzieci a one
nie wyglądają na bardzo nieszczęśliwe, to zastanawiam się, czy ta amortyzacja
(zwłaszcza u tak dużego dziecka, które i tak za długo nie posiedzi, jest
konieczna).
Proszę o radę.

Aneta
Obserwuj wątek
    • paulka25 Re: Babydreams buggy 17.06.05, 15:07
      Dolaczam sie do pytan. Pare dni temu pytalam o ten wozeczek ale nie dostalam
      odpowiedzi. Moze tym razem...
    • dagma1 Re: Babydreams buggy 17.06.05, 18:12
      wlasnie sobie kupilam taki wozek,na szybkie wypady-sklep itp
      nie ma co oczekiwac cudow po tej cenie,
      dla mnie zauwazalny minus to za maly rozstaw kol,tj jak robie krok to wchodze
      na te kolka-moze dlatego,ze jestem wysokasmile
      brakuje mi tez jakiegos mechanimu blokowania po zlozeniu-chyba kupie jakis
      pas,zeby spinac wozeczek
      • magar1 Re: Babydreams buggy 20.06.05, 12:26
        Jestem posiadaczką takiego wózka od półtora miesiąca, też używam go włąśnie jako wózek do samodzielnych krótkich wycieczek pociągiem i PKS'em, jak na razie sprawuje się bardzo dobrze, wiele się po nim nie spodziewałam bo cena faktycznie jest niskaale jestem zadowolona. Napewno trzeba uważać aby nie przeciązać tego wózka za bardzo bo jego konstrukcja jest dość deliijkatna z uwagi na jegowagę. Za to ma dość duże jak na zwykłą parasolke kółka i dość dobrze się go prowadzi.Na dłuższe wyjezdy i trasy o nierównym podłożu wybieram się z implastem driverem 3xl.
        • madzialena11 Re: Babydreams buggy 20.06.05, 13:47
          A ja mam najzwyklejszy wózek parasolkę pod słońcem... Chciałam też Buggy, ale
          stwierdziłam, że za tą nadwyżkę co mi zostanie kupię coś córce, i tak zrobiłam.
          Przy okazji zakupów w Carrefourze, kupiliśmy parasoleczkę , a tak wogóle to
          córka do niej wsiadła i już nie chciała wysiąść... Jakość mnie naprawdę
          zaskoczyła, solidny i mocny. Niestraszne mu są nawet cieżkie zakupy, np. z
          hipermarketu. Jedyny minus to nie opuszczane oparcie, ale dać 100 zł więcej za
          parę centymetrów? Mamy Pliko na dłuższe wypady a ten służy nam tylko czasem
          (szybkie samodzielne zakupy, itp). Dodam, że córka ma 21 miesięcy, i też go
          lubi. A kosztował niecałe 70 złsmile aha, zapomniałam dodać że świetnie jeździ po
          dziurach w chodnikach (byłam w szoku, jak wyjechałam na miasto pierwszy raz),
          oczywiście nie za dużych, hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka