jagienkaa 02.08.05, 15:52 hej, powiedzcie mi czy w Polsce można kupić taki nocnik: www.mothercare.com/invt/ly3448&bklist=icat,4,shop,shobathingbabycare,battoilettraining wygląda jak krzesełko. Jeśli tak to gdzie? Głównie chodzi mi o Śląsk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygisek Re: Nocnik - krzesełko 03.08.05, 01:29 mozna, moja koleanka kupila w motherkere w klifie w trojmiescie...ja robilam male polowanko w wawie, ale nie udalo sie, ponownie zapoluje po 15 sierpnia, bo znow bede w stolicy obecnie mieszkam na Dolnym Slasku, jak uda ci sie znalezc gdzies ten nocniczek, daj koniecznie znac rozwazalam jeszcze zakup royal potty fisher price, tez krzeselko, mozna kupic w necie, ale sie czeka na dostawe (pewni sprowadzaja na zamowienie), moge podeslac linka jak chcesz, o ile jeszcze to aktualne pozdrawiam, tygisek Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Nocnik - krzesełko 03.08.05, 12:47 widziałam w Warszawie w Mothercare w Arkadii. Kosztował chyba coś koło 60 zł (ale nie dam sobie głowy uciąć). Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Nocnik - krzesełko 03.08.05, 22:57 hej, dzięki za odpowiedzi. Mój syn używa tego nocnika tutaj w Anglii gdzie mieszkam, ale jadę za tydzień do Polski i chciałam żeby mama mu taki podobny kupiła. I nie wiem czy udałoby mi się kupić go jakoś w Polsce czy przywieźć swój. Mieszkam w Gliwicach... Odpowiedz Link Zgłoś