Dodaj do ulubionych

pytanie o znikopis

14.08.05, 13:30
Mój mały widział u koleżnki znikopis i podobno Mu się ta zabawka podobała, więc mimo, że ma dopiero 15 m-cy chciałabym Mu taki sprezentować. Oglądałam różne na allegro, fajny jest znikopis fisher price, kolorowy, ma kilka stempelków, ale dosyć drogi, kosztuje 75 złotych. Ja jako dziecko też bawiłam się znikopisem i pamiętam, że to nie była trwała zabawka, robiły się na ekranie rysy, które nie chciały zniknąć. Czy w tym znikopisie fisher price też tak się dzieje ? Bo jeśli tak to są to wyrzucone pieniądze, mały napewno będzie mocno przyciskał.
Obserwuj wątek
    • mruwa9 Re: pytanie o znikopis 14.08.05, 15:03
      To kup dowolny znikopis za kilkanascie zlotych. BTW wydaje mi sie, ze 15-
      miesieczniak jest jeszcze za maly na takie cudo, lepsza kredka i kartka
      papieru, ale jesli koniecznie chcesz, to nie musisz od razu kupowac tak
      drogiego. Teraz znikopisy sa z magnetycznym rysikiem (malutki element!!-
      koncowka tegoz rysika), te starego typu, jakie pamietasz mialy w swojej
      konstrukcji kalke maszynowa, stad te rysy nie do usuniecia. Niemniej nie jest
      to jakie super trwale urzadzenie.
      • katka74 Re: pytanie o znikopis 14.08.05, 20:39
        Ja kupiłam mojej małej jakiś miesiąc temu (ma 17 mies.), bo rwała się do
        mazania.
        Wiedząc że to będzie pewnie nic trwałego kupiłam zwykły w auchan za 15 zl.
        oprócz tablicy ma tez przyciski z dźwiękami i mini liczydło smile
        Póki ci mała czasem sobie chwilę 'rysuje' ale poza tym lubi żeby jej coś
        narysować np lalę.
        Narazie zakup niezniszczony mimo że juz zdarzyło jej sie po nim skakać.
        Kasia

• 76kitka Re: pytanie o znikopis 15.08.05, 13:03

kupiłam wczoraj małemu na próbę taki tani z supermarketu, dzieciak zachwycony robi malu malu. Z Kredkami próbowalismy, ale mały jeszcze przy stoliku nie chce siedzieć, a ołówek źle się zmywa z mebli, znikopis przynajmniej naszemu małemu się podoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka