Dodaj do ulubionych

Czy ktoś kupował taki fason bucików Mrugały?

14.09.05, 11:52
malebuty.com.pl//product_info.php?cPath=21&products_id=36
Cena jest bardzo atrakcyjna, zdjęcie niewiele mówi, jak znam życie jakiś feler
musi w tym być smile
Dlatego jestem ciekawa czy może któreś dziecko nosiło te buciki.
Obserwuj wątek
    • socka2 Re: Czy ktoś kupował taki fason bucików Mrugały? 14.09.05, 21:15
      tych akurat nie,ale ostatnio zamowilam te
      malebuty.com.pl//product_info.php?cPath=21&products_id=65
      sa dosyc fajne, ale kolor nieco inny - nie doczytalam wysylajac zgloszenie.
      ogolnie ok
      pozdrawiam
    • aletka1 Re: Czy ktoś kupował taki fason bucików Mrugały? 15.09.05, 11:18
      Witam,
      ten fason bucikow jest juz od dobrych dwoch lat, moja cora chodzila w nich w
      wieku dwoch lat, fajne bardzo i wygodne buciki, a niska cena wcale nie musi
      oznaczac feleru. To dobrze ze sa firmy ktore nie sa tak drogie jak bartki a
      rownie dobre.
      Malgorzata
      • pia_ do aletka1 15.09.05, 11:21
        Napisz mi proszę, czy te buciki nadają się na jesień, czy mają elastyczną
        podeszwę w okolicach palców (czy też cała jest sztywna), no i czy zapiętek jest
        usztywniony - córka ma lekką koślawość kolan (ponoć norma w tym wieku), ale
        zalecenie pediatry jest aby miała buty z dobrze usztywnionym zapiętkiem.
        • aletka1 Re: do aletka1 16.09.05, 10:30
          Witam,
          chyba nie bardzo bede ci mogla pomoc bo juz z nie pamitam, Gabrysia chodzila w
          nich dwa lata temu, to byly jedne z pierwszych jej bucików, pora wiosenna, ale
          o ile pamietam nosily sie bardzo dobrze nie wykrzywialy sie.
          Uwazam ze bartki sa przereklamowane (i nie chodzi tu o oszczednosci na butach
          dla corki) mozna kupic bardzo dobre buty innych producentów w rozsadnej cenie,
          z tym ze nie wiem czy bym sie zdecydowala na zakup bez mierzenia,
          ja z wlasnych doswiadczen moge je polecic, ktos inny powie ze sie na nich
          zawiodl, sama musisz zdecydowac.
          Pozdrawiam
          Malgorzata
    • xantypa4 Re: Czy ktoś kupował taki fason bucików Mrugały? 15.09.05, 12:23
      Czy wszystkie butki w necie koncza sie z numeracja na 25 ,czy tylka ja nic nie
      moge poszukac?
    • mama.dyzia Re: Czy ktoś kupował taki fason bucików Mrugały? 15.09.05, 12:38
      nie kupowałam tych butów, o które pytasz, ale na lato kupiłam córce sandałki,
      które rozwaliły się po miesiącu chodzenia. Okazały się koślawe,źle uszyte i do
      kitu. Nie było to widoczne w sklepie, tylko dopiero podczas używania.
      Oczywiście firma reklamację uznała, naprawiła to, co się zepsuło. Ale ja już
      nigdy nie zaoszczędzę na butach i nie kupię Mrugały. Nie reklamuję wcale
      bartków, bo kupiłam inne sandałki (nie bartki) w rozsądnej cenie i jestem z
      nich bardzo zadowolona.
    • coronella do mama.dyzia 15.09.05, 13:29
      nie wiem od czego to zalezy, moze pechowo trafiłas? moze jakiś drugi gatunek?
      Ja kupiłam na lato córce sandałki Bartka, firmy tak tu polecanej, i powiem szczerze, że takiego bardziewia nie miałam jeszcze!! Wlasnie po miesiacu buty wuglądały jak znoszone, po kilku latach uzywania! kolory sie zmyly, skora poscietala, rzepy rozciągnęły, nie reklamowałam, bo to było normalne zużycie. Tzn nic się nie popsuło, co bym mogła reklamowac. Ale Bartka nie kupię już nigdy w życiu! Za to Mrugały miałam 3 pary i na nie nie mogę narzekać.
      • leigh4 Re: do coronella 16.09.05, 11:14
        A ja myślałam, że to tylko mi się zdarzyłosmile Kupiłam sandałki w połowie sierpnia
        (bartki), podczas wyprzedaży w smyku,ale były w 1 gatunku i nie miały wad.
        Małych chodził w nich miesiąc, a ja już po dwóch tygodniach oczy przecierałam
        ze zdumienia: wyglądały na aż tak znieszczone, jakby biegał w nich po trudnym
        terenie pół roku. Całkiem wyblakł kolor, rzepy też nam się rozciągnęł(co tym
        bardziej mnie wkurza, ze synek ma b. wąską stópkę), pomimo tego, że codziennie,
        po każdym spacerze czyściłam je zgodnie z zaleceniem. Myślałam, że tak ma być,
        więc nie reklamowałam, a teraz widzę, ze było trzeba..

Co do Mrugały-nie miałam, więc nie wiem, jak się noszą. Ale bardzo fajne są te
        butki baty ze stópkami zwierzątek-wczoraj obejrzałam je kolejny raz w sklepie i
        coraz bardziej mi się podobają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka