pia_ 14.09.05, 11:52 malebuty.com.pl//product_info.php?cPath=21&products_id=36 Cena jest bardzo atrakcyjna, zdjęcie niewiele mówi, jak znam życie jakiś feler musi w tym być Dlatego jestem ciekawa czy może któreś dziecko nosiło te buciki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
socka2 Re: Czy ktoś kupował taki fason bucików Mrugały? 14.09.05, 21:15 tych akurat nie,ale ostatnio zamowilam te malebuty.com.pl//product_info.php?cPath=21&products_id=65 sa dosyc fajne, ale kolor nieco inny - nie doczytalam wysylajac zgloszenie. ogolnie ok pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aletka1 Re: Czy ktoś kupował taki fason bucików Mrugały? 15.09.05, 11:18 Witam, ten fason bucikow jest juz od dobrych dwoch lat, moja cora chodzila w nich w wieku dwoch lat, fajne bardzo i wygodne buciki, a niska cena wcale nie musi oznaczac feleru. To dobrze ze sa firmy ktore nie sa tak drogie jak bartki a rownie dobre. Malgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ do aletka1 15.09.05, 11:21 Napisz mi proszę, czy te buciki nadają się na jesień, czy mają elastyczną podeszwę w okolicach palców (czy też cała jest sztywna), no i czy zapiętek jest usztywniony - córka ma lekką koślawość kolan (ponoć norma w tym wieku), ale zalecenie pediatry jest aby miała buty z dobrze usztywnionym zapiętkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aletka1 Re: do aletka1 16.09.05, 10:30 Witam, chyba nie bardzo bede ci mogla pomoc bo juz z nie pamitam, Gabrysia chodzila w nich dwa lata temu, to byly jedne z pierwszych jej bucików, pora wiosenna, ale o ile pamietam nosily sie bardzo dobrze nie wykrzywialy sie. Uwazam ze bartki sa przereklamowane (i nie chodzi tu o oszczednosci na butach dla corki) mozna kupic bardzo dobre buty innych producentów w rozsadnej cenie, z tym ze nie wiem czy bym sie zdecydowala na zakup bez mierzenia, ja z wlasnych doswiadczen moge je polecic, ktos inny powie ze sie na nich zawiodl, sama musisz zdecydowac. Pozdrawiam Malgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
xantypa4 Re: Czy ktoś kupował taki fason bucików Mrugały? 15.09.05, 12:23 Czy wszystkie butki w necie koncza sie z numeracja na 25 ,czy tylka ja nic nie moge poszukac? Odpowiedz Link Zgłoś
mama.dyzia Re: Czy ktoś kupował taki fason bucików Mrugały? 15.09.05, 12:38 nie kupowałam tych butów, o które pytasz, ale na lato kupiłam córce sandałki, które rozwaliły się po miesiącu chodzenia. Okazały się koślawe,źle uszyte i do kitu. Nie było to widoczne w sklepie, tylko dopiero podczas używania. Oczywiście firma reklamację uznała, naprawiła to, co się zepsuło. Ale ja już nigdy nie zaoszczędzę na butach i nie kupię Mrugały. Nie reklamuję wcale bartków, bo kupiłam inne sandałki (nie bartki) w rozsądnej cenie i jestem z nich bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella do mama.dyzia 15.09.05, 13:29 nie wiem od czego to zalezy, moze pechowo trafiłas? moze jakiś drugi gatunek? Ja kupiłam na lato córce sandałki Bartka, firmy tak tu polecanej, i powiem szczerze, że takiego bardziewia nie miałam jeszcze!! Wlasnie po miesiacu buty wuglądały jak znoszone, po kilku latach uzywania! kolory sie zmyly, skora poscietala, rzepy rozciągnęły, nie reklamowałam, bo to było normalne zużycie. Tzn nic się nie popsuło, co bym mogła reklamowac. Ale Bartka nie kupię już nigdy w życiu! Za to Mrugały miałam 3 pary i na nie nie mogę narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: do coronella 16.09.05, 11:14 A ja myślałam, że to tylko mi się zdarzyło Kupiłam sandałki w połowie sierpnia (bartki), podczas wyprzedaży w smyku,ale były w 1 gatunku i nie miały wad. Małych chodził w nich miesiąc, a ja już po dwóch tygodniach oczy przecierałam ze zdumienia: wyglądały na aż tak znieszczone, jakby biegał w nich po trudnym terenie pół roku. Całkiem wyblakł kolor, rzepy też nam się rozciągnęł(co tym bardziej mnie wkurza, ze synek ma b. wąską stópkę), pomimo tego, że codziennie, po każdym spacerze czyściłam je zgodnie z zaleceniem. Myślałam, że tak ma być, więc nie reklamowałam, a teraz widzę, ze było trzeba.. Co do Mrugały-nie miałam, więc nie wiem, jak się noszą. Ale bardzo fajne są te butki baty ze stópkami zwierzątek-wczoraj obejrzałam je kolejny raz w sklepie i coraz bardziej mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś