evkam 04.10.05, 18:13 Czy może widział ktoś w jakimś sklepie internetowym kombinezony na zime ale taki co nie mają nogawek a worek? Cała reszta czyli rękawy i kaptur zostje . Będę wdzięczna za linki! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linearka Re: Kombinezono- śpiworki gdzie? 04.10.05, 18:42 www.mininiebo.pl/ tam kupiłam śpiworek o nazwie Spacer w chmurach, niestety jeszcze nie dotarł więc co do jakości mogę napisać pózniej, ale wydaje się być naprawdę fajny i jako jeden z nielicznych ma przewidzianą dziurkę na przeciągnięcie pasa bezpieczeństwa w foteliku samochodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
ezagraj Re: Kombinezono- śpiworki gdzie? 04.10.05, 22:15 Ja taki kupiłam w sklepie 5-10-15. teraz jest wyprzedaż i są po 39 zł polarowe na podszewce bawełnianej. Bardzo polecam bo my swój już kilkukrotnie praliśmy i nic się nie zmienił. Co do sklepów internetowych to nie mam pojęcia gdzie taki można kupić Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
z-a-g-a-t-k-a Re: Kombinezono- śpiworki gdzie? 05.10.05, 08:18 Ja widzialam polarkowy w H&m i na www.be.com.pl pozdrawiam z_agatka Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Kombinezono- śpiworki gdzie? 05.10.05, 08:18 ja kupiłam w zeszłym roku w hurtowni TOMI www.tomi.pl jak dla mnie to super wynalazek, nie ma problemu z wpychaniem fikającuch nóżek. Miał też dziurę na przewleczenie pasów w foteliku samochodowym, ale jakoś z tej opcji nie korzystaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
yvona79 Re: Kombinezono- śpiworki gdzie? 05.10.05, 13:38 Kupowałam taki w Tomi, www.tomi.com.pl w zeszłym roku, ale się nie przydał w naszym przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
alcantra Re: Kombinezono- śpiworki gdzie? 05.10.05, 21:04 jak to się stało, że się tam nie spotkałyśmy? Ja kupilam także w Tomi i bardzo nam się przydał. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Kombinezono- śpiworki gdzie? 06.10.05, 08:03 oj bo tam zawsze taki tłum brzuchatek zresztą powinni takie sklepy mieć większe, biorąc pod uwagę gabaryty kupujących w Calineczce to jest masakra-jak kilka brzuchatek coś tam szuka, to przejść nie można, a głupio się przeciskać sama zresztą też tak miałam.....wydaje się, że tak niedawno, a tu niedługo rok minie Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: Kombinezono- śpiworki gdzie? 06.10.05, 08:37 Ja będę miała dwie sztuki dwóch modeli (jak dotrze zamówienie z Francji), jeden taki: www.sucredorge.com/detail.asp?Session=707761&Langue=ANG&Devise=EUR&Rayon=4&Sousrayon=114&Rubrique=911401&Saiso n=20052&Reference=1142015&Couleur=B048 a drugi taki: www.sucredorge.com/detail.asp?Session=707761&Langue=ANG&Devise=EUR&Rayon=4&Sousrayon=114&Rubrique=911401&Saiso n=20052&Reference=1142016&Couleur=B048 tzn tego drugiego jedną sztukę, bo jedną zabieram sobie, jak się ładnie dopasuje do BBConfort Eliosa. Oba mają dodatkowo otwory na pasy wózka lub fotelika samochodowego. Cena ta sama co na stronie francuskiej + niestety 22% VATu Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: Kombinezono- śpiworki gdzie? 06.10.05, 09:35 Tzn za około 150PLN brutto. Odpowiedz Link Zgłoś