Dodaj do ulubionych

Berchet M1 Poznań

10.10.05, 09:30
Ceny zabawek w tym sklepie po prostu dobijają! Graż Little People 230! na
allegro od 153 i ktoś też na tym zarabia.
A co do H&M to odwrotnie: w sklepie taniej niz na allegro... Jest jakaś
reguła? Przepłacamy kupując na allegro czy oszczędzamy???
Obserwuj wątek
    • jsuchonska Re: Berchet M1 Poznań 10.10.05, 11:09
      We Wrocławiu jest to samo w Centrum Zabawek Berchet na Bielanach ceny z kosmosu,
      ja kupiłam jeździk ze sklepu internetowego Bercheta z Warszawy, który był o 180
      zł tańszy od tego we Wrocławiu. Najlepsze jest to, ze ten sklep jest vis-a-vis
      stoiska z zabawkami w Tesco - te same zabawki np Lego, Fischer-Price, Mattel, a
      ceny różnią się i to bardzo. Moja znajoma kupowała w tym sklepie na Bielanach
      bardzo dużo zabawek Berchet dla swojej córki - lalki, wózek, kuchnię, kacik do
      przewijania itp - jak uświadomiła sobie po jakims czasie ile przepłaciła, to
      głowa z nerwów długo ją bolała sad
      Teraz będę od lgosia1 zamawiać kuchnię szefa dla córki (zaległy prezent
      urodzinowy od dziadków), z ciekawości zaglądnęłam do naszego Bercheta, a tam ta
      sama kuchnia droższa o 70 zł. Notabene Lalka Baby Annabel która kupiłam na
      Allegro za 180 zł - tam kosztuje 280!
      • alexsc Re: Berchet M1 Poznań 10.10.05, 12:39
        jaki to nick tej sprzedającej? Igosia1? "L" czy "i" nie znajdujęsad
        • jsuchonska Re: Berchet M1 Poznań 10.10.05, 14:19
          Małe "l" .
          I będę dalej promować naszą forumową koleżankę, bo jest to bardzo uczciwa osoba
          - chciałam kupic u Niej domek i zjeżdzalnię Berchet, ale powiedziała abym
          pojechała do Selgrosa, bo tam jest super promocja na te rzeczy i nawet ona nie
          miała takich cen. Oczywiście zakupy zrobiłam w Selgrosie, ale uczciwości lgosia
          nie zapomniałam. Mam nadzieję, ze jak sama zacznę sprzedawać zabawki, to też
          będę takim super-sprzedawcą smile
    • greenland Re: Berchet M1 Poznań 10.10.05, 12:04
      Alexsc ja nie o Berchecie ale o Tchibo wink Czytalam, ze bylas w M1 w Tchibo - te
      spodnie oceplane o ktorych pisalas to spodnie narciarskie?
      • alexsc Re: Berchet M1 Poznań 10.10.05, 12:35
        chyba nie bardzo narciarskie. to takie bojówki, ale na zdjęciu w internecie
        według mnie lepiej się prezentują. Na żywo kolor kiepski.
        • greenland Re: Berchet M1 Poznań 10.10.05, 12:36
          wlasnie znalazłam je w necie na ich stronie ... faktycznie nie są to spodnie
          narciarskie crying
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka