milka1974 18.10.05, 18:29 Polecacie taki laktator? Łatwy w obsłudze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izik_99 Re: Laktator Canpol babies? 18.10.05, 21:00 szczerze mowiac srednio go polecam bo jest rzeczywiscie latwy w obsludze ale szybko mi sie zepsul.kupilam wiec avent mimo ze drozszy ale super w obsludze. iza Odpowiedz Link Zgłoś
agunek1 Re: Laktator Canpol babies? 18.10.05, 21:57 Strasznie się namęczyłam przy ściąganiu pokarmu Canpolem. Kupiłam sobie Medelę mini elektric i służy mi po dzień dzisiajszy (Oliwka ma obecnie 21 m-cy). Odradzam zakup Canpola. Odpowiedz Link Zgłoś
matmama Re: Laktator Canpol babies? 18.10.05, 22:11 nie polecam. na poczatku ok, kiedy uzywalam sporadycznie. kiedy zaczelam odciagac mleko codziennie bardzo szybko sie popsul. nawet bylam w firmie z reklamacja , zostawilam im laktator a oni odeslali NIBY naprawiony.odciagam recznie i do tego tez mozna sie przyzwyczaic Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: Laktator Canpol babies? 19.10.05, 07:31 Ja osobiście nie kombinowałam z tymi tam canpol nuk itp. tylko od razu kupiłam awent - cóż drogi ale warto mój zużył się całkowicie ponieważ wróciłam do pracy gdy mały miał 5 miesięcy i to było urządzenie które jeździło ze mną wszędzie bo inaczej byłoby krucho. Odpowiedz Link Zgłoś
almerka1 Re: Laktator Canpol babies? 19.10.05, 09:13 Nie polecam Canpola, Avent jest o wiele lepszym laktatorem ale jest droższy Odpowiedz Link Zgłoś
kafik1 Re: Laktator Canpol babies? 19.10.05, 17:57 Ja również odradzam Canpol, za to zdecydowanie polecam Avent - sprawdził się w 100%. Podobne zdanie mają moje trzy kuzynki) -- Pozdrawiam Magdo-Kaśka DzieciecKraina.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś