Dodaj do ulubionych

Graco City Sport czy Mirage?

07.11.05, 07:18
Jak w temacie? Czy ktoś zna te modele i mógłby mi doradzić? Priorytetem jest
waga dletego wybieram między tymi modelami. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • poziomkaaa Re: Graco City Sport czy Mirage? 07.11.05, 22:35
      Doradźcie proszę.
      • aagulek Re: Graco City Sport czy Mirage? 07.11.05, 23:15
        witam, city dzis widzialam ale mirage nie, ja najpewniej kupuje quattro deluxe
        • mamaemmy Re: Graco City Sport czy Mirage? 07.11.05, 23:56
          ja odpowiadam za swój-czyli za najlżejszy wózek na żwiecie-Graco Mirage Plus.Prowadze go nawet z zakupami w koszu-JEDNĄ RĘKĄ!Miesci się do każdego bagaznika,ma pięciopunktowe pasy,trzy pozycje rozkładania,jest estetyczny-mnie się podoba bardzo -mamy kolor metropolitan-w sygnaturce sa zdjecia.Oprócz tego był taniutki,ma wygodny kosz na zakupy,skrętne koła...
          Dla mnie to wózek bez wad(choc zobaczymy jak będzie w zimie,ale u nas Kraków odśnieżają,więc myślę,że będzie okej).
    • koma.edziecko Re: Mirage 08.11.05, 09:38
      Mirage jest szerszy,niewiele cięższy,ma okrycie na nóżki i głębsze siedzonko.
      Przy dwojgu dzieciach przerobiłam już około dziesięciu wóżków w tym dwa
      Graco.Ogólnie Graco to wózki dośc kiepskiej jakości z kiepską amortyzacją ale
      za to lekkie, tanie i wygodne w prowadzeniu,mój po dwóch latach użytkowania
      spisuje się nadal dobrze,tapicerkę piorę w pralce,kółka nie są rozchwiane ale
      plastiki trzeszczą,ma luzy na stelarzu w miejscu skłądania używam go głównie na
      zakupy bo ma super pojemny kosz.
    • monikaj21 Re: Graco City Sport czy Mirage? 09.11.05, 10:38
      City Sport jest leciutki ale również bardzo malutki. Wydaje mi się, że warto
      wybrać coś bardziej rozwojowego (czyli troszkę większego a tym samym
      wygodniejszego dla dziecka.
      Według ulotki Graco, którą mam CitiSport waży 7 kilo, Citisport Plus - 6 kg.
      Nie ma tu wagi Mirage, ale proponowała bym pomyślenie również o AeroSport Plus -
      waży 7 kilo, ma chyba największy kosz, pasuje do niego fotelik samochodowy,
      super się składa, sam stoi po złożeniu (nam się to przydaje w małym
      mieszkaniu), ma odpinaną przednią tacę (co teraz się bardzo przydaje, kiedy
      używamy śpiwora do wózka, bo nie jest ciasno dziecku w nogi), dobrze się
      prowadzi i jak porównywałam go z Mirage to wydawał się bardziej wygodny, miękki
      dla dziecka (np wyściełane boki) ale to oczywiście kwestia indywidualnych
      odczuć smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka