poziomkaaa 07.11.05, 07:18 Jak w temacie? Czy ktoś zna te modele i mógłby mi doradzić? Priorytetem jest waga dletego wybieram między tymi modelami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aagulek Re: Graco City Sport czy Mirage? 07.11.05, 23:15 witam, city dzis widzialam ale mirage nie, ja najpewniej kupuje quattro deluxe Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Graco City Sport czy Mirage? 07.11.05, 23:56 ja odpowiadam za swój-czyli za najlżejszy wózek na żwiecie-Graco Mirage Plus.Prowadze go nawet z zakupami w koszu-JEDNĄ RĘKĄ!Miesci się do każdego bagaznika,ma pięciopunktowe pasy,trzy pozycje rozkładania,jest estetyczny-mnie się podoba bardzo -mamy kolor metropolitan-w sygnaturce sa zdjecia.Oprócz tego był taniutki,ma wygodny kosz na zakupy,skrętne koła... Dla mnie to wózek bez wad(choc zobaczymy jak będzie w zimie,ale u nas Kraków odśnieżają,więc myślę,że będzie okej). Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Mirage 08.11.05, 09:38 Mirage jest szerszy,niewiele cięższy,ma okrycie na nóżki i głębsze siedzonko. Przy dwojgu dzieciach przerobiłam już około dziesięciu wóżków w tym dwa Graco.Ogólnie Graco to wózki dośc kiepskiej jakości z kiepską amortyzacją ale za to lekkie, tanie i wygodne w prowadzeniu,mój po dwóch latach użytkowania spisuje się nadal dobrze,tapicerkę piorę w pralce,kółka nie są rozchwiane ale plastiki trzeszczą,ma luzy na stelarzu w miejscu skłądania używam go głównie na zakupy bo ma super pojemny kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: Graco City Sport czy Mirage? 09.11.05, 10:38 City Sport jest leciutki ale również bardzo malutki. Wydaje mi się, że warto wybrać coś bardziej rozwojowego (czyli troszkę większego a tym samym wygodniejszego dla dziecka. Według ulotki Graco, którą mam CitiSport waży 7 kilo, Citisport Plus - 6 kg. Nie ma tu wagi Mirage, ale proponowała bym pomyślenie również o AeroSport Plus - waży 7 kilo, ma chyba największy kosz, pasuje do niego fotelik samochodowy, super się składa, sam stoi po złożeniu (nam się to przydaje w małym mieszkaniu), ma odpinaną przednią tacę (co teraz się bardzo przydaje, kiedy używamy śpiwora do wózka, bo nie jest ciasno dziecku w nogi), dobrze się prowadzi i jak porównywałam go z Mirage to wydawał się bardziej wygodny, miękki dla dziecka (np wyściełane boki) ale to oczywiście kwestia indywidualnych odczuć Odpowiedz Link Zgłoś