tralalumpek 03.10.05, 11:01 typowo kobiece, bo mezczyzn zakladajacych ponczochy tutaj pomijam.... PONCZOCHY palec do gory kto lubi nosic i kto dzisiaj ma na nogach.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuskazet Re: typowo kobiece 03.10.05, 11:18 Ja nawet lubię (dzisiaj nie mam na sobie bo mam spodnie) ale noszę dość rzadko bo po pierwsze dość mocno się odznaczają pod spódnicą czy sukienką, a po drugie mój luby je uwielbia, więc gdybym nosiła je często szybko by mu się znudziły a tak kiedy przed wyjściem dowie się co mam to przez cały czas myśli tylko o tym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
markizza Re: typowo kobiece 03.10.05, 12:26 uwiellllbiam! wczoraj mialam - liczy sie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.dazim Re: typowo kobiece 03.10.05, 12:44 Jasne, zimno dzisiaj w psioche nawieje i beda potem posikiwac... cieple majty i rajstopy... fanaberie.. sie babom zachciewa Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: typowo kobiece 03.10.05, 12:49 Uwielbiam!!! rajstopy uznaje tylko i wylacznie podczas mrozów, zakladane pod spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: pol palca 03.10.05, 13:05 To ja glosuje na pol palca, bo chociaz lubie, to jednak sezon na sie sie jak dla mnie skonczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_laska Re: pol palca 03.10.05, 13:23 ja mam dziś na sobie - czarne, samonośne Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: typowo kobiece 03.10.05, 14:58 A ja ostatni raz nosilam chyba 5 lat temu :(. Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_delfin Re: typowo kobiece 03.10.05, 15:04 Lubię... Noszę wtedy, gdy mam na to ochotę i pogoda daje swoje przyzwolenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: typowo kobiece 03.10.05, 15:16 lubię, ale noszę bardzo rzadko (zawsze mam wrażenie, że mi uciskają naczynia i że albo mi od nich nogi spuchną albo dostanę jakiś żylaków...) Odpowiedz Link Zgłoś
dorfip Re: typowo kobiece 03.10.05, 15:33 lubię, ale noszę niezbyt często, bo choć działają na mojego męża jak płachta na byka, ja sama nie za często chodzę w spódnicach. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: typowo kobiece 03.10.05, 16:42 Lubie, nosze rzadko bo klimat za cieply, a jak sie oziebia to raczej chodze w spodniach. Ostatni raz zalozylam na wieksze wyjscie w czerwcu (od tego czasu nie zalozylam ani ponczoch ani rajstop bo bylo przeciez lato). Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: typowo kobiece 03.10.05, 16:45 wole rajstopy, ale na randke jak najbardziej, tylko, ze ja randki mam juz za soba. ale mysle, ze mezus by sie ucieszyl gdybym je zalozyla. Odpowiedz Link Zgłoś
prostytutka81 Re: typowo kobiece 03.10.05, 16:48 bardzo rzadko, tylko w lecie i tylko na impreze.jak dla mnie totalnie niewygodna sprawa i na dodatek kosztowna bo dre po jednym zalozeniu (takie za 40 zeta). natomiast chlopak zachwycony wiec czasem odswiezam nimi namietnosc w zwiazku:) Odpowiedz Link Zgłoś
koko_koko1 Re: typowo kobiece 03.10.05, 17:59 Nie wiem sa ponczochy typowo kobiece,raczej sa typowo niewygodne.Nosze tylko wtedy gdy chce czegos od mojego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: typowo kobiece 03.10.05, 19:59 ponczochy to dla mnie sprzet na randke, a nie ubranie... nawet moja babcia zarzucila je na rzecz rajtek juz w latach 60, no ale dziadek swiata poza nia nie widzial wiec nie musiala podtrzymywac sobie "kobiecosci" paskiem do ponczoch ostatni raz nosilam ponczochy chyba z 15 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: typowo kobiece 03.10.05, 22:52 A ja nosze zima pod spodniami, bo rajstop nie znosze;) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: typowo kobiece 04.10.05, 21:52 Nienawidze ponczoch! Ostatnio zalozylam ponczochy samonosne na jakies interview o caly czas sie balam, ze mi zjada. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.sadowska Re: typowo kobiece 07.10.05, 09:28 uwielbiam!!!!!!!!! chociaz z racji aury raczej ostanio zarzucilam bo za bardzo marzlam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mareg1980 Re: typowo kobiece 07.10.05, 10:23 temat owszem bardzo fajny. Szkoda tylko, ze jesli bylby on podjety przez mezczyzne to zaraz oberwałby on ciegi... Zostalby nazwany zboczencem, fetyszysta... Smutne, ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.sadowska Re: typowo kobiece 10.10.05, 11:02 bo sa pewne sprawy o ktorych tylko kobieta moze zagadac nie narazajac sie na jak to nazwales/as "ciegi".:)))))) tak bylo od wiekow wiec po co akurat te tradycje zmieniac:) Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: typowo kobiece 07.10.05, 11:29 Bardzo lubię nosić.Samonośne są wygodniejsze,do pasa efektowniejsze.Jak pogoda sprzyja-dziś na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: typowo kobiece 07.10.05, 11:31 ja tez dzisiaj zakladam ponczochy, za oknem piekny dzien wiec .... tez lubie samonosne Odpowiedz Link Zgłoś
tuskazet Re: typowo kobiece 10.10.05, 12:26 Ja też mam dzisiaj na sobie samonośne pod spodniami 3/4, gdyż podkolanówki są za krótkie i widać ściągacz. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: typowo kobiece 10.10.05, 17:47 ja mialam dzisiaj na sobie :-) uwielbiam ponczochy. nie cierpie rajstop takich cienkich ponczochowych. nosze tylko w zimie nosze takie grubsze, kolorowe lub we wzorki, bo uwielbiam spodniczki :-) **** ...Hold your breath and count to ten, Start again, start again... Odpowiedz Link Zgłoś