wiolinkaw 14.11.05, 20:26 Obeszłam całą Arkadię i nic. Potrzebuję 86 dla szczupłej dziewczynki. Gdzie mogę jeszcze kupić? Jednoczęściowy.pozdrawiam i dziękuję.Wiola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laminja Re: błagam gdzie kupię kombinezon w Warszawie???? 14.11.05, 21:25 Smyk, Mothercare, H&M, Zara, Cubus... jeśli nie było w Arkadii to nie znaczy, że w innych centrach też nie ma. Ja kiedyś kupowałam na Ursynowie (ul. Rosoła - po przekątnej od basenu SGGW). Odpowiedz Link Zgłoś
laminja P.S. 14.11.05, 21:26 A może lepiej kupić spodnie i kurtkę - u nas to było lepsze rozwiąznie. Można uprać tylko jedną część i zakładać do spodni różne kurtki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalilki Re: P.S. 14.11.05, 22:30 Jednoczesciowy reima 86 dla dziewczynki kupilam w ich hurtowni w Izabelinie tydzien temu, bylo jeszcze kilka modeli, ale lepiej wczesniej zadzwonic. Numer tel byl podawany na forum, wrzuc w wyszukiwarke reima i izabelin. Odpowiedz Link Zgłoś
primka Re: błagam gdzie kupię kombinezon w Warszawie???? 14.11.05, 22:36 Ja kupiłam kombinezon dla córeczki w rozm. 80 w sklepie emaluch, były też większe rozmiary. Podeję ich stronę: www.emaluch.pl/x/ Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: błagam gdzie kupię kombinezon w Warszawie???? 14.11.05, 23:18 w Carefurze na Targówku Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: błagam gdzie kupię kombinezon w Warszawie???? 15.11.05, 16:40 Gdybyś nie znalazła, przywiozłam dzisiaj kilka szuk od dystrybutora, fińskiej firmy Tutta (grupa Reima). Jestem z W-wy i można córeczce przymierzyć - napisz na info@CzerwonyKapturek.com.pl pozdr Ola Odpowiedz Link Zgłoś