buniulka 20.11.05, 21:25 co kupić 3 miesięcznej dziewczynce na mikołaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reforma Re: co kupić? 20.11.05, 23:47 gosiamam napisała: > a chłopczykowi;} deskorolkę Odpowiedz Link Zgłoś
reforma Re: co kupić? 20.11.05, 23:48 nizette napisała: > > wrotki koniecznie różowe, i może z najnowszej kolekcji barbie)) Odpowiedz Link Zgłoś
dwochbudrysow Re: co kupić? 20.11.05, 22:03 Domek z drzwiami ze wszystkich stron, kazde inaczej otwierane. Zabawka na dlugo, moj trzylatek tez jeszcze lubi do niego zajrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: co kupić? 20.11.05, 23:21 napisz ile raczej chcesz na to cudo wydac, bo my Ci tu wymyslimy karuzelke tiny love za 2 stowy a Ty chcesz tylko 20 albo odwrotnie. Napisz tez co ma do tej pory, bo jesli ma 150 pluszowych miskow to wiadomo, ze kolejny niekoniecznie. Jesli ma ksiazeczke interaktywna to tez moze niepotrzebna kolejna...itd. Moze mata edukacyjna do lezenia na brzuszku i podnoszenia glowy, w sam raz na cwiczenia za ok. miesiac (chyba miesiac, bo juz zapomnialam jak to bylo a to tylko niecale 3 lata ma moja corusia) Odpowiedz Link Zgłoś
mamulka-kubulka Re: co kupić? 21.11.05, 08:34 palak z zabawkami okolo 50 pln od 3 miesiecy. Pozytywke zabawke okolo 25pln lusterko z plastikowa szybka .dzieci uwielbiaja sie przegladac -ucza sie siebie ,sa takie w ksztalcie zwierzat. Odpowiedz Link Zgłoś
karteczki Re: co kupić? 21.11.05, 08:36 jestem za pampersami, zawsze się przydadzą, nawet jak już mają. Odpowiedz Link Zgłoś
karina1974 Re: co kupić? 21.11.05, 12:11 Jesli to dziciątko znajomych/krewnych to jestem za pampersami jeśli moje....to dałabym mu "słodkiego" całusa )) Odpowiedz Link Zgłoś