Dodaj do ulubionych

JAK SZCZOTECZKA ELEKTRYCZNA DLA 1,5r MALUCHA??

09.12.05, 13:00
Hej chcę kupic mojej małej elektryczną szczoteczkę do zębów, dziewczyny
pomóżcie jaką wybrać???
Obserwuj wątek
    • lgosia1 Re: JAK SZCZOTECZKA ELEKTRYCZNA DLA 1,5r MALUCHA? 09.12.05, 13:21
      my używamy dla całej rodzinki takiej zwykłej dla dorosłych - każdy ma tylko
      swoją oddzielną końcówkę
    • mamatomka1 Re: JAK SZCZOTECZKA ELEKTRYCZNA DLA 1,5r MALUCHA? 09.12.05, 14:04
      Chyba najlepsza będzie oral b brauna - najłatwiej dokupić do niej końcówki bo
      jest najpopularniejsza.
      • tygisek Re: JAK SZCZOTECZKA ELEKTRYCZNA DLA 1,5r MALUCHA? 09.12.05, 14:38
        widzialam koncowki oral b braun, specjalne dla dzieci, ale nie jest tam napisane
        od jakiego wieku mozna uzywac...od kolezanki stomatologa wiem, ze szkliwo na
        mlecznych zabkach jest b. delikatne i nawet mycie zwykla szczoteczka moze je
        uszkodzic a od tego o krok od pruchnicy, dlatego ja wstrzymalam sie z kupnem,
        nasza rodzinna szczotka dosc mocno dziala nawet na zwolnionych obrotach...
        kupilam za to swietna szczoteczke specjalna dla malych dzieci i osob ktore z
        jakis przyczyn nie moga same dbac o czystosc zebow, wlosy "otaczaja" zeby
        jednoczesnie z przodu i z tylu, mycie jest dokladne i znacznie ulatwione,
        szczotke kupilam na allegro, zdaje sie za 10 zl, naprawde fajna sprawa,
        pozdrawiam, tygisek
    • iwek33 Re: pytanie do Tygisek 09.12.05, 17:10
      Hej, czy to o taką szczoteczkę chodzi?
      www.allegro.pl/show_item.php?item=76396875
      A jeśli nie, to proszę podaj jakiś link, gdzie można zobaczyć szczoteczkę, o
      której piszesz...
      • inia25 Re: pytanie do Tygisek 09.12.05, 17:42
        szczoteczka elektryczna nie dosc, ze uszkadza szkliwo (tego nie jestem pewna)
        ale takze moze odslaniac szyjki. Dzieci powinny stosowac taka szczoteczke
        najszybcjie dopiero po skonczeniu 3 lat. Wczesniej tylko okazjonalnie.
      • tygisek odp. iwek33 :) 09.12.05, 17:59
        tak, mniej wiecej o taka, ja kupilam bez funkcji mycie jezyka na odwrocie, ale
        konstrukcja i zasadza dzialania w zasadzie taka sama, sprobuje poszukac, moze
        znajde jaka ja mam, znalazlam: chodzi o taka:
        www.allegro.pl/show_item.php?item=74638365
        pozdrawiam, tygisek
    • anula37 Re: PODZIĘKOWANIA 09.12.05, 23:08
      Dziewczyny jesteście super dzięki za radę kupie tą co polecacie na Allegro. A
      może któraś wie czy kupię ją gdzieś w Szczecinie bi bede tam w niedziele??
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka