majka.majka 17.12.05, 22:17 Jakich firm kupujecie ubranka dla waszych dzieci, czy jestescie zadowolone Pozdrawiamy (mamy 4 miesiace) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamolivierka Re: Ubranka firmowe. Jakie 17.12.05, 22:22 Witaj. Prawie wszystkie mam z H&M. Nie dość że śliczne, to jeszcze świetnie się piorą. Nie spiera się kolor, a i kształt zachowują. Niestety są drogie - a kupuje mi je "teściowa", bo mnie na nie nie stać. A że jest daleko, bardzo daleko to tęsknote przekłada na wielkie zakupy dla wnuka. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Ubranka firmowe. Jakie 17.12.05, 22:22 odradzam spiwor cocodrillo. po 5 razach zepsul sie suwak w 2 niejscach i przy pierwszej probie naciagania kapturka gumka... pekly guki. oczywiscie producent nie mowi "nie " przy reklamacji, ale ma na to 2 tygodnie czasu! mialam oddac kombinezon a kjatek mial w spiochach na mrozie smigac? nonsens. na wlasny koszt reperowalam. w efekcie spiwor kosztowal 120+30( suwak+krawcowa). natomiast tej samej firmy pajace sa rewelacyjne. nie do zdarcia. trwale kolory. milutkie. jak sie dobrze powiesi nie wymagaja prasiowania. lubie tez body disney`a. rewelacyjny material, trwale, nie wyciaga sie. ciagle wyglada jak nowe. ostatnio mam fikolka na punkcie H&M. maja naprawde pomyslowe ubranka. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1302 Re: Ubranka firmowe. Jakie 17.12.05, 22:25 Jestem gorącym propagatorem ubrań firmowych i to absolutnie nie snobstwo. Po prostu są trwalsze, mają fajny design, nie są wyblakłe po drugim praniu, nie drą się i moze chodzić w nich naprawdę kilkoro dzieci i wyglądają nadal porządnie. Cena jest większa, a cena to nie tylko marka,ale lepsze materiały, generalnie lepsza jakość. Kupiłam jeden raz piżamke w TESCO i rajstopki i więcej tego nie zrobię. Tanie, ale nic nie warte. Jeśli chodzi o firmy to lubię: NEXT, George, Mothercare, Chicco, Early Days, Mark&Spencer, H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina apropo chicco 17.12.05, 22:28 moze i trwale...ale na pajac za 200 zlotych mnie nie stac ostatnio widzilam skarpetki dla dziecka chicco za.... bagatela 80 zlotych. przesada. nawet jesli sa lepsze od niemarkowych to wole kupic 10 par zwyklych niz jedna za 80 Odpowiedz Link Zgłoś
bujanna Re: apropo chicco 17.12.05, 22:48 H&M ORAZ UBRANKA ZE SMYKA chicco to porazka cenowa. CHoć mogłabym sobie pozwolić na ubranka z tago sklepu, to poprostu mi szkoda pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
agam26 Re: apropo chicco 18.12.05, 22:33 a moja ma spiwór chicco z termoregulacją. był drogi(300zł), ale cudny i mam pewność ze mała nie zmarznie i się nie przegrzeje. Poza tym mothercare, H&M, Zara baby.choćostatnio mothercare szybko sie mechacą. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_cz Re: Ubranka firmowe. Jakie 17.12.05, 23:14 Rzeczywiście H&M rewelacja. Świetne gatunkowo, wytrzymałe i kolorystycznie fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
derzaidegza Re: Ubranka firmowe. Jakie 17.12.05, 23:19 nikt nie wspomnial o moim ulubionym cubusie... Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 a co to znaczy "firmowe"? 17.12.05, 23:32 Bo wiekszosc ubranek ma naszywke jakiejsc firmy.. z wyjatkiem bazarowych.. tak nota bene , H&M nie jest jakas firma z gornej polki, raczej posledniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Ubranka firmowe. Jakie 17.12.05, 23:44 Bardzo dużo rzeczy kupowałam w hipermarketach, z firmowych Sofia, UVA, DIDI i masę nieformowych w Auchan, te niefirmowe sparwdzały się rewelacyjnie, nie spierały sie, nie zmieniały kształtów a przy tym nie kosztowały majątku. Odpowiedz Link Zgłoś
apples Re: Ubranka firmowe. Jakie 17.12.05, 23:45 H&M rewelacja! Nie każdego stac, mam tylko kilka ubranek tej firmy, ale musze przyznać, że warto wydać wiecej kkasy na ubranka z dobrego gatunkowo materiału, trwałe, nie spierające się, SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: Ubranka firmowe. Jakie 18.12.05, 09:44 dostalam bardzo duzo ubranek od kolezanek z przewaga tych wlasnie z H&M sama jak teraz dokupuje to tylko w H&M bo wiem ze nie tylko moj maluch znosi ... moje kolejne kolezanki sa w ciazy wiec na pewno sie jeszcze przydadza dla nastepnych maluchow trzymaja kolory fasony - parne wielokrotnie a czy drogie no nie wiem ja kupuje body i spiochy pajace za okolo 20 zl pewnie ze sa w H&M o wiele drozsze rzeczy ale jak w kazdym sklepie trzeba poszperac zeby znalezc cos fajnego i nie drogiego Odpowiedz Link Zgłoś
malta25 Re: Ubranka firmowe. Jakie 18.12.05, 10:56 Ja mam ciuchy z Disney'a,Gerbera,Old Navy i Carters.Ale tylko dlatego,ze mi tesciowa ze Stanow wysyla.Sama kupilam synkowi tylko czapeczke i szalik,firma "no name" Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia4you Re: Ubranka firmowe. Jakie 18.12.05, 12:35 Ja głownie H&M oraz Tommy Hilfinger, Ralph Lauren, Adidas, Nike. Mozna te firmowe, sliczne ciuszki nabyc za niewielkie sumy na www.allegro.pl Ludzi sprowadzaja ze Stanow i sprzedaja za niewielkie sumy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
clio1979 Re: Ubranka firmowe. Jakie 18.12.05, 12:54 Firmowe dostajemy tylko od "bogatszych i bezdzietnych" znajomych (bardzo dobry wynalazek tacy znajomi)albo cioć "uwielbiających te małe ubraka". Tym sposobem mamy kilka sztuk dobrej jakości ubrań z H&M i KappAhl. Resztę kupuję w Auchan i Carrefour - i naprawdę nie narzekam, zwłaszcza, że ubrania w Carrefour sygnowane logo Disney'a są w KappAhlu prawie 50% droższe. Więc, cytując pewną reklamę: po co przepłacać? I ode mnie : skoro za jakiś miesiąc z tego wyrośnie? Odpowiedz Link Zgłoś
aallicja Re: Ubranka firmowe. Jakie 18.12.05, 12:54 hej, ja kupuję używane Next, H&M, Disney, Early Days Odpowiedz Link Zgłoś
tiaraa Re: Ubranka firmowe. Jakie 18.12.05, 13:18 a o wójciku wszyscy zapomnieli? ja kupuję wójcika, cocobello, NEXT, George, Mothercare, Early Days, Mark&Spencer, H&M, aha jeszcze jedna polska firma nazywa się D&D też mają super ciuchy. Większość przywozimy z niemiec albo anglii, ale nie ukrywam że wpadam też raz w tygodniu do ciuchbudy jak jest dostawa i wtedy szaleję do woli bo markowych ciuchów w sranie idealnym jest w brud Odpowiedz Link Zgłoś
annakg Re: Ubranka firmowe. Jakie 18.12.05, 23:00 Hej!! Używamy prawie wszystkich wyżej wspomnianych: H&M, Next, Mothercare, Gap ale większość kupuję na allegro więc nie jest tak drogo i jestem bardzo zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
30martyna Re: Ubranka firmowe. Jakie 19.12.05, 07:16 Beneton, Chicco, H&M, Gap - ale wszystko kupuję w ciuchlandzie! Ostatnio np. kupiłam świetne ogrodniczki na 6 miesięczne dziecko firmy Beneton - różowe i do tego z tej samej firmy rękawiczki ( 9 zł! ) pozdrawiam Martyna Odpowiedz Link Zgłoś