Dodaj do ulubionych

kombinezon na marzec

07.01.06, 15:09
Witam wszystkie przyszłe mamy!
Proszę mi doradzić, czy warto kupować na 10 marca (termin porodu)kombinezon
dla Dzidzi? Jeżeli tak to jaki najlepiej rozmiar?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bwiolab Re: kombinezon na marzec 07.01.06, 15:17
      Nie warto ja urodziłam 19 mraca. przez 2 tyg było b. zimno i siedziałysmy w
      domu. Potem wynosiłam dziecko np. w śpioszkach na to polarkowy komplet, bluza i
      spodnie oraz skarpety, mozesz kupic w rozm 68 to wystarczy na długo. Do tego
      przykrywałam dziecko kocem, a na dno wózeczka także kocyk
    • bwiolab Re: kombinezon na marzec 07.01.06, 15:20
      jak masz jakies pytania (bo widze, ze prawie z tego samego terminu bedziemy
      miec dzieci to moj nr gg: 5259910, czesto jestem niewidoczna, pisz odpowiem
      póxniej jakby co smile)
    • agnes_21 Re: kombinezon na marzec 07.01.06, 15:20
      Bardzo serdecznie dziękuję, tak też myślałam. Lepiej kupię ciepłe bluzeczki dla
      dzidzi!
      Pozdrawiam
      • guderianka Re: kombinezon na marzec 07.01.06, 15:23
        ja mam z OM termin na 4.04. A w czym dzidzie ze szpitala ?W kombinezon jak sie
        wsadzi to mozna przewieźć jakos
    • ewelinam80 Re: kombinezon na marzec 07.01.06, 16:12
      Ja mam śpiworek z misia na bawełnianej podszewce po córeczce.Ona urodziła się
      19 lutego to dosyc w nim pochodziła.Teraz mam termin na 3 marzec i tez będę
      używac tego śpiworka.Najlepiej będzie jak kupisz jakiś komplecik z polaru
      cieplutki i wystarczy a kombinezon kupisz sobie na następną zime bo teraz nie
      warto kupowac sporo większego bo będzie ci nie wygodnie w takim wielkim a i
      tak nie wiesz jak dzidzia będzie rosnąć później czy np 68 nie będzie za mały na
      następną zime.
    • indra2 Re: kombinezon na marzec 07.01.06, 16:12
      Ja urodziłam 22.03 i miałam kombinezony ale takie polarowe, 2 różnej grubości.
      Polecam z 5-10-15 takie, z których można zrobić śpiwór bez nóżek (bardzo
      wygodne w wózku) lub kombinezon z nóżkami przydatny w czasie jazdy w foteliku,
      by zapiąć pasy.Teraz są tam przeceny.
      aga
      • bwiolab Re: kombinezon na marzec 07.01.06, 16:19
        Ze szpitala przewoziam dziecko w spioszkach plus koszulka oraz w czapeczce i
        rożku; cała dzidizę zapakowałam w nosidełko i przykryłam kocykiem grubym dośc
        oraz przykryłam buźkę pieluszką (na moment od drZwi do samochodu).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka