Dodaj do ulubionych

Rowerek Magic-pytanie

20.01.06, 15:25
Mam pytanie dotyczące roweraka Magic. Rozważam zakup tego rowerka dla mojej 18-to miesięcznej obecnie córeczki. Jest ona jednak bardzo, bardzo drobna i nie wiem czy nie będzie dla niej za duży. Mała ma 73 cm. Do wiosny może jeszcze trochę urośnie, ale przypuszczam, że niezbyt wiele. I tu pytanie do posiadaczek tego rowerka. Jak myślicie, nie będzie dla niej za duży?
Obserwuj wątek
    • e-magda Re: Rowerek Magic-pytanie 20.01.06, 17:16
      Wydaje mi się że będzie za duży. Przymierzaliśmy synka do niego jak miał około
      14 mies. (jak miał rok mierzył 79cm) i był za duży. Teraz synek ma rok i 7 m-
      cy, mierzy 87 cm i rowerek jest w sam raz. Swobodnie na niego sam wsiada i
      zsiada. Jeszcze nie umie na nim jeździć, ale jak trzyma nóżki na pedalach to
      idealnie do nich dosięga i codziennie probuje ujechać kawałeczek smile
      • iwek33 Re: Rowerek Magic-pytanie 20.01.06, 17:51
        Tez mi się wydaje, ze będzie za duży.
    • szpulakasia Re: Rowerek Magic-pytanie 20.01.06, 19:25
      moje dziecko dostało rowerek jak miało 20 miesiecy i był super potem jak miała
      2 latka czyli latem już super na nim szalała.Zaznaczam że moje dziecko w wieku
      2 lat ważyło ok 11 kg więc raczej z tych drobniejszych jest choć wzrostu
      średniego.Ale uważam że można już kupić bo na lato będzie ok a wiosną nauczy
      się poruszać nim w domu tak było u nas.....
    • iwek33 Re: Rowerek Magic-pytanie 20.01.06, 20:30
      To jeszcze raz ja: oczywiście kupuj! Do lata jeszcze kawał czasu, a u nas też
      tak było: jak mały miał 18-20 mies. to próbował jeździć po domu, a jak skończył
      dwa latka, to już szalał na Magicu po podwórku.
    • aniapz1 Re: Rowerek Magic-pytanie 21.01.06, 16:31
      Wielkie dzięki za Wasze odpowiedzi. Chyba się skuszę, bo bardzo mi się ten
      rowerek podoba.
    • szpulakasia Re: Rowerek Magic-pytanie 21.01.06, 20:34
      rowerek jest naprawdę super.....
      • mama.agatki Re: Rowerek Magic-pytanie 23.01.06, 10:29
        Rzeczywiscie - jest super, bardzo stabilny, fajny i uciechy co niemiara!
        Kup, nie zastanawiaj sie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka