vicki1x 20.01.06, 16:03 Czy ktoś wie gdzie można dostać ten lek?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taormina Re: Sab simplex 20.01.06, 16:14 Tylko za granicą. Ja raz kupowałam w Czechach a raz w Niemczech. Poszukaj na ebayu albo na forum Sprzedam. Odpowiedz Link Zgłoś
astrid22 Re: Sab simplex 21.01.06, 14:07 Kupuje w Niemczech Stosowalam ale ..... skutki wcale nie rewelacyjne, kolke trzeba po prostu przezyc Odpowiedz Link Zgłoś
balaaga Re: Sab simplex 21.01.06, 17:03 zgadzam się co do przejścia ataków kolkowych ale dużo mnie pomogło dawanie maluchowi do każdego posiłku INFACOLU dodatkowo mimo że malec ma niespełna trzy miesiące to daje mu niewiele jabłuszka skrobanego łyżeczka krzywi się ale zawsze coś tam zje i to najprawdopodobniej uwolniło malca od kolki Odpowiedz Link Zgłoś
bo76 Re: Sab simplex 21.01.06, 22:02 A ja stosowałam,ale potem poczytałam skłąd - ten sam, co w naszym esputiconie. Tylko stosowanie inne - sab jest "dawkąuderzeniową" - co posiłek wiele kropli; lekarka powiedziała, że jak dajemy więcej kropli esputiconu, to jest identyczne działanie, jak po sab simplex. I faktycznie - po prostu zawsze dawałam więcej o jedną - dwie krople, niż pisało. lek nie szkodzi, rozpuszcza siędopiero w jelicie, gdzzie rozbija bąbelki powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
natalya78 Re: Sab simplex 21.01.06, 22:07 Bobotic - kupisz a aptece. Sklad identyczny, a cena 2 razy nizsza Odpowiedz Link Zgłoś