katka74 08.02.06, 19:46 Jak Wam sie podoba ten zestaw? Warto? Myśle o trafionym prezencie dla mojej dwulatki. Będę wdzięczna za opinie. www.allegro.pl/show_item.php?item=84036873Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katka74 Re: little people jak Wam sie podoba? 08.02.06, 19:50 Sorki, jeszcze raz link www.allegro.pl/show_item.php?item=84036873 Odpowiedz Link Zgłoś
4269m Re: little people jak Wam sie podoba? 08.02.06, 21:48 Moim zdaniem całkiem fajny. Mamy z tej serii tajemniczą wioskę, farmę, garaż, lotnisko i remizę strażacką- synek bardzo lubi się tym bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Re: little people jak Wam sie podoba? 08.02.06, 22:00 Zabawka fajna, ale ona ma się podobać twojemu dziecku, a nie innym mamom. Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: little people jak Wam sie podoba? 09.02.06, 14:23 Bardzo dziekuję za mądrą uwagę. Pytanie zadałam na forum mam dzieci bawiących się być może tą zabawką a więc i mających zdanie na temat jej atrakcyjności dla dzieci. Samych dzieci trudno mi tu zapytać o zdanie... inne mamy jakos zrozumiały moje intencje. A może jeszcze ktoś sie wypowie? K. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_hanka Re: little people jak Wam sie podoba? 09.02.06, 13:33 Moja mała jest fanka LP (mamy domek i zamek i prawie wsztystkie akceoria i zestawy uzupełniające, oraz kawałek farmy i zoo) a ostatnio pożyczyliśmy właśnie ten zestaw i powiem tak: bawimy się ale jest to mało różnorodna zbawka, bo nie wiele tam się zmienia, tylko ludziki na karuzeli i zjeżdżalni no i można w kasie bilety kupować... Zabawa łącznie na 10 minut a domek czy zamek to robienie przyjęć, odwiedziny gości, tańce i życie codzienne wile możliwości. Ja osobiście nie kupiła bym, choć mamy zestaw z samym motorkiem i przyczepkami ale jako dodatek do domku. Pozdrawiam Ania F Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 do katka:) 09.02.06, 14:29 Katka, nie przejmuj się-złośliwi zawsze i wszędzie się znajdą... A sama zabawka bardzo fajna-zwłaszcza dla dziewczynki i miłośniczki little people. Podobną zabawką obdarowaliśmy kuzynkę na gwiazdkę(plac zabaw ze zjeżdżalnią-taki mniejszy)-mam synka, ale bawili się nią oboje. Myślę więc i że ten zestaw jest tym bardziej interesujący dla malucha. Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: do anka-hanka 09.02.06, 17:33 No i dzięki Tobie zmieniłam zdanie. Wpadałam na ten domek Little people i to jest własnie to szkoda tylko, że taki drogi, ale myslę że jednak na niego się zdecyduje. Bardzo dzięki za uwagi dziewczyny! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: little people jak Wam sie podoba? 10.02.06, 21:51 Ninka ma domek LP, bawi się nim chętnie zarówno ona jak i jej 3,5 letnia siostra... Także polecam Odpowiedz Link Zgłoś