Dodaj do ulubionych

stolik playskool

19.02.06, 22:26
Magiczny czy airtivity?
Zastanawiam sie nad zakupem dla rocznej dziewczynki. Nie widziałam na żywo,
dlatego zastanawiam sie, który jest ciekawszy.
Obserwuj wątek
    • alcantra Re: stolik playskool 21.02.06, 09:33
      nie wiem, który jest który - widziałam na żywo tylko jeden, taki z tulejkami z
      zawartością napędzaną przez powietrze. Jak dla mnie jest to jakaś tragedia:
      hałasu co niemiara, wszystko się tłucze, kręci, podskakuje. Muzyka bardzo
      głośnia i uciążliwa - nie da rady wyłączyć, żeby nie wyłączyć całego
      ustrojstwa, ani też przyciszyć. Moja Mała bawiła się tym trochę, ale żeby to
      jeszcze edukacyjne było... Ja bym tego konkretnego stolika na pewno nie kupiła.
      • joasia76 Re: stolik playskool 21.02.06, 14:07
        Dziekuje za opinię. Własnie moja siostra byla wczoraj w smyku i chyba magiczny
        stolik oglądała. Zadzwoniła do mnie, zebym posłuchała, jakie dzwieki wydaje
        i ... troche sie przeraziłam. Jakieś dziwne wycie. Co zamiast takiego stolika
        mozna kupic rocznemu maluchowi?
        • alcantra Re: stolik playskool 21.02.06, 14:34
          zobacz stolik Chicco. W sklepach jego cena jest abstrakcyjna, ale może być na
          allegro. Wprawdzie ich aukcja, którą obserwowałam, się zakończyła, ale może
          sprzedający wystawi nową, bo miał dużo przedmiotów. Ja bym coś takiego swojej
          Małej kupiła, ale ona ma już troszkę za dużo podobnych zabawek...

www.allegro.pl/item86702549__nowy_stolik_edukacyjny_od_chicco_2_w_1_okazja.html
          • marteczka77 Re: stolik playskool 21.02.06, 15:02
            Dla mojej zuzi ten stolik to bomba bardzo go lubi ,a dla mnie ta muzyka wcale nie jest uciazliwa nie wiem czy troche nie przesadzacie .Zuza włancza sobie stoli przestwaia sobie elementy ,a takze tanczy do tej muzyki i dzieku muzyczka napewno sie spodoba ,a mi nie przeszkadza przeciez dziecko nie bawi sie tym non stop.Stolik chicco zawirea klocki i jesli twoj maluch lubi bawic sie klockami to polecam ,a jesli nie to raczej mu sie nie spodoba
            • joasia76 Re: stolik playskool 21.02.06, 20:50
              A moze znacie stolik my baby?

www.bobomarket.pl/x_C_I__P_27510806-27510001.html
              co o nim sadzicie
              • mama_misi Re: stolik playskool 21.02.06, 21:17
                Moja Misia taki stolik dostała na 1 urodzinki.Teraz ma 2 lata i 8 m-cy i nadal
                się nim bawi. Muzyka wcale nie jest uciążliwa ani za głosna. Wirujące w tubkach
                motylki, pszczółki, wiatraczki itp. sa atrakcyjne dla dziekcka. Poza tym mozna
                z tych tub budowac wieżę. Dla mnie to jedna z lepszych zabawek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka