agula111 01.03.06, 20:29 czy jest strona z kolekcja tej firmy, chodzi mi glownie o dzial dzieciecy? maja teraz jakies promocje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
finezze Re: H&M 01.03.06, 22:23 Niestety ale nie widze tam nic z dzieciecej kolekcji Moze zle szukam ... Odpowiedz Link Zgłoś
bujka2 Re: H&M 02.03.06, 10:23 click to enter/gallery/kids niestety tylko dla starszych dzici i nie za duzo... albo now online - H&m magazine/ od str 28 Odpowiedz Link Zgłoś
marie7 Re: H&M 02.03.06, 14:55 shop.hm.com/shop/do?action=clearbacksupport&forwardaction=viewhome barn-dział dziecięcy Odpowiedz Link Zgłoś
finezze Re: H&M 03.03.06, 08:08 Klikam w ten link ale odpala mi sie glowna strona H&M www.hm.com Odpowiedz Link Zgłoś
marie7 Re: H&M 03.03.06, 08:57 Hmm nie wiem dlaczego?Zatem jak otwiera ci sie główna strona to kliknij link na górze po prawej:H&M Rowells Shop.Powinno być ok Odpowiedz Link Zgłoś
finezze Re: H&M 03.03.06, 11:15 Jak babcie kocham, ze nie mam tu nic takiego Wpisuje www.hm.com i otwiera mi sie niebiesko-granatowa strona, po srodku z piecioma kwadratami i jakas babeczka w nich, ale ani widu ani slychu o zadnym Rowells Shop a na gorze po prawej mam odnosniki do inspirations, about H&M, store locator i home. No ja juz nie wiem, czy taka lamerka ze mnie czy co Odpowiedz Link Zgłoś
marie7 Re: H&M 03.03.06, 13:29 www.hm.com/corporate/do?action=viewhome Spróbuj ten link,powinnaś mieć na górze po prawej:inspirations,om hm,hm club,rowells shop,hem,to szwedzka stronka także i szwedzkie ceny;po przeliczeniu na złotówki nie jest wcale drożej,zdarza się ciut taniej,ale generalnie ceny są przybliżoneMam nadzieję że teraz ci się udapowodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
finezze Re: H&M 03.03.06, 15:46 marie7 przykro mi, ale odpala mi sie caly czas ta sama, glowna strona. Moze lepiej dam sobie spokoj z tym H&M Mimo wszystko dziekuje za chec pomocy Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
gabi54 Re: H&M 03.03.06, 15:56 finezze napisała: > marie7 przykro mi, ale odpala mi sie caly czas ta sama, glowna strona. Moze > lepiej dam sobie spokoj z tym H&M > Mimo wszystko dziekuje za chec pomocy > Pozdrawiam > Marta finezze, juz wiem w czym tkwi Twój błąd, kliknij na change country i kliknij sweden wtedy będzie ten rowells shop. Zapewne masz teraz wskazany polski kraj i dlatego nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
marie7 Re: H&M 03.03.06, 16:44 Miałam to właśnie zaproponować,bo innej możliwości juz nie byłoPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grazynarosa Re: H&M-pomozcie 03.03.06, 17:28 dziewczyny ,zlitujcie sie....na glownej stronie nie ma zadnego change country....ani nic o czym piszecie.pomozcie bo tez chce obejzec ciuszki tepa Grazka Odpowiedz Link Zgłoś
finezze Re: H&M-pomozcie 03.03.06, 18:33 Grazka ... na stronie glownej na gorze po prawej stronie wybierz store locator. Otwiera sie strona i nastepnie kliknij w finding H&M abroad (ponizej masz taki odnosnik Switch country i wybierz Sweden. Tam juz na gorze zobaczysz H&M Rowells shop. Mam nadzieje, ze do tego dojdziesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grazynarosa Uffffff....znalazlam! 04.03.06, 07:37 Powiedzcie mi jeszcze jaki jest przelicznik....na zlotowki. Odpowiedz Link Zgłoś