wenus_wenus 21.03.06, 21:03 ze studiów,20-latkowi,którego nie znam na tyle,żebym wiedziała z czego się ucieszy.Chodzi o jakiś drobiazg,coś fajnego.Kompletnie nie wiem co mu kupić.Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokolores Re: Co kupić koledze 21.03.06, 21:13 Wenus ty go znasz ,my nie ,wiec chyba sama bedziesz lepiej wiedziala co on lubi ,a czego nie. Z jakiej okazji to ma byc prezent??? :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
wenus_wenus Re: Co kupić koledze 21.03.06, 21:21 Własnie o to chodzi,że nie znam go zbyt dobrze,bo widziałam go na 10-ciu zjazdachBardzo lubię z nim pogadać,on ze mną też i traktuje mnie jak swoją starszą siostrę,dlatego chciałam mu kupić coś na urodziny.Będzie obchodził je akurat w dniu następnego zjazduNie wiem co to ma być.Przeciez nie kupię mu jakiegoś wypasionego odtwarzacza mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Co kupić koledze 21.03.06, 21:40 Na pierwszym roku dostałam od koleżanki (taki sam układ jak u Ciebie) maleńki obrazek przedstawiający jeden z zabytków miasta, w którym studiowałam, bardzo fajną mam teraz pamiątkę- jeśli kolega jest z innego miasta, może to będzie dobry pomysł. Jeśli nie, to może ramka na zdjęcie? Breloczek do kluczy z czymś co lubi (marka samochodu, maskotka itp) Chyba że to ma być coś droższego...? Odpowiedz Link Zgłoś