apsik10 27.03.06, 11:17 Czy ktos juz widzial wiosenna kolekcje coccodrillo(w necie jeszcze nie ma)? Jaka kolorystyka obowiazuje w tym sezonie? Interesuja mnie przede wszystkim kurtki wiosenne - dla niemowlaka i 7-letniej pannicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Wiosenne kurtki coccodrillo 27.03.06, 11:37 Widziałam, ale w przelocie i nie bardzo się skupiałam na ogladaniu dokładniejszym, ale niestety zeszłoroczna kolekcja była o niebo ciekawsza i kolorystycznie i jeśli chodzi o wzornictwo. W tym roku w oczy rzuciły mi się kurtki pomarańczowe Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: Wiosenne kurtki coccodrillo 27.03.06, 11:50 A ja widziałam żółte i niebieskie. Nie wiem czy jest to nowa kolekcja, bo nie widziałam zeszłorocznej. Te żółte są naprawdę fajne, pasują dla dziewczynek, jak i chłopców. Odpowiedz Link Zgłoś
apsik10 Re: Wiosenne kurtki coccodrillo 27.03.06, 12:12 Znalazlam nowa kolekcje na rosyjskiej stronie www.kids-shop.ru/coc_col_spr06.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Wiosenne kurtki coccodrillo 27.03.06, 12:33 Najbardziej podobała mi się lemon juce - dalej twierdzę jednak, że w zeszłym roku było lepiej, choć w kilku kolekcjach widzę nawiazanie i kolorystyką i wzornictwem do tej sprzed roku. Ja bardzo lubię żółty, turkus oraz kiwi więc to, że pojawia się kolejny raz to duży plus. Odpowiedz Link Zgłoś
bea-ta Re: Wiosenne kurtki coccodrillo 27.03.06, 12:50 Widziałam zieleń, granat, błekit z białym i zółty z błękitem. Kupiłam dla swojego 22m bajbusa zółta z niebieskim kurteczke-najfajniesza i dobra i dla dziewczynki i dla chlopca- szczególnie, że mam dośc granatów i brązów i innych szaro-burych chlopięcych kolorów. Do tego w tej samej kolorystyce koszulki w długim rękawem i spodenki. Ja jestem zadowolona, a synowi tak wszytsko jedno))))Beata Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re: Wiosenne kurtki coccodrillo 27.03.06, 14:29 W zeszłym roku mieliśmy zieloną- kiwi. W tym kupiliśmy czerwoną podszytą materiałem w paseczki. Żółta jak dla mnie trochę za jaskrawa i zabrudzenia nie ukryjesz Też zgadzam się , że rok temu kolekcja była ciekawsza. Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: Wiosenne kurtki coccodrillo 27.03.06, 14:55 Daria.1 czy to taką kurteczkę kupiłaś: www.kids-shop.ru/collect/coc_spr06/SURF%20ADVENTURE.jpg bardzo mi się podoba, dużo kosztowała? Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re: Wiosenne kurtki coccodrillo 27.03.06, 15:00 Dokładnie tą Kupowałam w dziecięcej hurtowni za 61 zł. , w sklepie firmowym niestety drożej. Widzę że fajne są spodnie do tej kurtki. Odpowiedz Link Zgłoś
baaaa Re: Wiosenne kurtki coccodrillo 27.03.06, 16:44 A gdzie w Warszawie można kupić najnowszą kolekcję coccodrillo? Odpowiedz Link Zgłoś