Dodaj do ulubionych

Okularki przeciesłoneczne - Wrocław

28.03.06, 09:57
Czy widziałyście gdzieś takie dla malucha, oprócz H&M?
A tak na marginesie, czy dział dziecięcy H&M jest tylko na Bielanach?
pozdrawiam wiosennie i słonecznie wreszcie smile)))
Obserwuj wątek
    • annab11 Re: Okularki przeciesłoneczne - Wrocław 28.03.06, 10:17
      Okulary przeciwsłoneczne widziałam w Mothercare - co prawda w Wraszawie, ale
      asortyment jest pewnie taki sam.
      • pia_ Re: Okularki przeciesłoneczne - Wrocław 28.03.06, 11:36
        Świetnie tylko, że sklep Mothercare został we Wrocławiu zlikwidowany jakieś 5-6
        lat temu.
        A genialne okularki kupiłam w zeszłym tygodniu mojej córce w Decathlonie -
        przecenione z 24,99 na 14,99 - są beżowe, granatowo-błękitne, błękitno granatowe
        i różowo-kremowe. Zrobiono je z elastycznego plastiku, mają boczne osłonki, więc
        nawet z boku świecące słońce nie razi, dodatkowo mają odpinany pasek gumowy, aby
        się nie zsunęły z głowy i nie zgubiły (tylko nie każde maja ten pasek - trzeba
        do wybranego modelu doczepić sobie od innej pary). Okularki dziecięce z
        rozmaitymi motywami znajdziesz też w Cubusie i C&A, ale w prównaniu z tymi z
        Decathlona są do bani (miałam te z C&A).
        Wogóle ten Decathlon jest świetny - zobacz sobie na dresiki - teraz można je
        kupić juz za 29,99 - a są rewelacyjnej jakości - mamy już dwa takie dresy.
        Rozmiarówka od 6 mies do 4 lat, ale to jest francuska, pomniejszona rozmiarówka,
        córa nosi r. 98-104, a tam muszę Jej kupowac na 4 lata (109)
        • sniezkabiala do Pia 28.03.06, 16:15
          A czy był też wybór rozmiarów tych okularków w Decathlonie?
          Gdzie w ogole we Wrocku jest Decathlon?
          dzięki i pozdrawiam
          • pia_ Re: do Pia 28.03.06, 20:26
            Decathlon jest vis a vis Auchan, mają różne inne wzory i rozmiary, ale już
            ciutkę droższe. Ale polecam ten sklep, bo rzeczy sportowe są tam świetnej
            jakości i non stop coś przeceniają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka