Dodaj do ulubionych

Lodowka-jaka wybrac?

28.03.06, 18:29
Moze nie jest to najlepsze miejsca na post tego typu,mam nadzieje jednak ze
ktoras z WAs doradzi nam(pisze w imieniu siostry) jaka marke wybrac.Biorac
pod uwage ceny lodowek,zakup musi byc dobrze przemyslany.Co mozecie doradzic?
Obserwuj wątek
    • agysa Re: Lodowka-jaka wybrac? 28.03.06, 18:36
      Ja kilka miesięcy miałam ten sam problem smile Wiedzialam, że chcę mieć z funkcją
      no frost. Super sprawa. Ja akurat kupiłam Whirlpool`a na 1,9 cm i jestem bardzo
      zadowolona. Nie przeplaciłam jak np za Elektrolux`a taka sama była o kilka set
      zł droższa. Ja zwracałam uwagę na to, żeby nie była składana w Chinach. Jak
      miałabym wybierać jeszcze raz to wybrałabym ten sam model.
      Pozdrawiam i życzę udanych zakupów.
      • shady27 Re: Lodowka-jaka wybrac? 28.03.06, 20:22
        ja mialam Whirpoola ale sie zepsula wiec nie chcialam juz tej firmy, zrazilam sie ....wybralam Haiera dwuskrzydlowa....super sprawa,wydane pieniadze i mam nadzieje ze tym razem dobrze zainwestowane
        • kalina_p Re: Lodowka-jaka wybrac? 28.03.06, 21:37
          zalezy, ile masz pieniedzy na to...ja akurat poszalalam, kupilam srebna
          vestfrost, nie narzekam, ale kosztowala swego czasu sporo.
          Lodówki sredniej klasy (1000-1500zl) to chyba w sumie jedno i to samo, tylko
          nazwa firmy inna...
        • kalina_p p.s. 28.03.06, 21:38
          raczej patrz sie na to, czy zamrazalnik jest na górze czy na ole, czy ma osobne
          drzwi 9wtedy 2 agregaty), na wysokośc lodówki, na to, w która strone sie drzwi
          otwieraja i czy da sie zmienic stronę...
          • shady27 Re: p.s. 28.03.06, 22:30
            no wlasnie...dwa agregaty sa bardzo wazne tak samo jak wazne sa dwa pokretla ...jedno do lodowki, drugie do zamrazarki....ja jak mowilam mam dwuskrzydlowke, wiec to zupelnie inna para kaloszy....ale mialam normalna lodowke i 2 agreagty i dobrze bo jak padla lodowka to zamrazarka chociaz dzialala
    • mamipatryka Re: Lodowka-jaka wybrac? 28.03.06, 22:02
      I na klasę energetyczną.... "A" - energooszczędna. Ja akurat mam gorenje i
      jestem zadowolona, nawet bardzo...
    • niusianiusia Re: Lodowka-jaka wybrac? 28.03.06, 22:07
      Liebheer dwuagregatowa z zamrażarką pod zabudowę. Jak na razie jest bez
      zarzutu. W upalne lato temperaturę nastawiałam w dolnych granicach i działała
      rewelacyjnie. Klasa A
    • weronka77 Re: Lodowka-jaka wybrac? 28.03.06, 23:03
      Ja mam Vestrfosta i uważam że jest to rewelacyjny zakup.MAma kupiła dla odmiany
      Liebherr i też zachwala.Przedtem miałam Whirlpool i wszystko było fajnie do
      momenty kiedy lodówkę diabli wzięli.Przy rozłożeniu na części okazało się że
      każda jest z innej parafii-tzn:made in slovakia,made in poland ,made in czech
      republic i tym podobne;-(.Z pralka było tak samo. Mechanik powiedział że to
      powszechna praktyka i że naiwna jestem skoro wierzyłam że to sprzęt wykonany
      przez jednego porducenta w jednym miejscu;-(Nie dam się już nabrac na piękne
      reklamy tylko wybieram sprawdzoną jakość i uważam że w tym przypadku obie warte
      sa inwestycji.POzdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka