Dodaj do ulubionych

Elefanten, Ecco, Geox - ładne sandałki - Śląsk ???

29.03.06, 11:12
Podpowiedzcie coś, Koleżanki smile
Wiem o Elefantenach w Deichmanie - ale dla dziewczynek (tych większychsmile mają
narazie tylko jeden model, takie czerwono-pomarańczowe, raczej sportowe - i
co gorsza, sprzedawcy (w kilku sklepach niestety)twierdzą,że buty słaboi się
sprzedają i nie wiadomo czy będą inne sad

Ecco - znam sklep w Silesii - w zeszłym tygodniu sandałków jeszcze nie było -
gdzie jeszcze ich szukać? Ktoś już coś interesującego widział/kupił?

No a chwalone Geoxy???

Ja dotąd zawsze kupowałam Bartki(z jednym- nieudanym eksperymentem z Batącrying,
ale po zakupie na jesieni modelu za 149,99 - na dodatek z kiepskiej( chyba po
raz pierwszy crying(( skórki- zdecydowałam się poszukać czegoś innego- lepszego -
za TAKIE pieniądze to już się chyba da???

Pozdrawiam i czekam na sugestie smile
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: Elefanten, Ecco, Geox - ładne sandałki - Śląs 29.03.06, 11:52
      Ja takze przymierzam sie do ecco, maja duze opóźnienie, ale juz na dniach
      powinny być nowe modele wiosenne i letnie
      www.ecco.com.pl/buty/dzieciece/infants/buty1.html
      teoretycznie każdy model jest robiony w kilku kolorystykach (na dole przy
      opisach sa podane). We Wrocławiu 2 sklepy ecco będą brały udział w promocji
      Glamoura - ja trzymam już ten kupon z 30% zniżką i jak sandałki będą ok, to je
      kupię.
      Na Śląsku też będzie pewno ta promocja w sklepach ecco - do 22 kwietnia można
      się wstrzymać z zakupem sandałów.
      • beata1974 Do PIA 29.03.06, 12:20
        Możesz więcej powiedzieć o tej promocji w ecco o co chodzi z tymi kuponami z
        glamur z którego to numeru trzeba mieć.
        Wiesz może ile cm mają sandałki ecco w rozmirze 26 ja poszukuję na 17 cm z
        pełną piętą
      • beata1974 Do PIA 29.03.06, 12:27
        czy ta promocja bedzie na terenie całej Polski ja mieszkam w Gdyni ale w
        Gdańsku mją firmowy ecco a do tego sklepu to mam tylko ok 7 km i bezpłatny
        autobus dowożący klientów, u nas mają jeszcze w sieci APIA ale nie wiem czy tam
        też będzie promocja.
        • madzialena11 Re: Do PIA 29.03.06, 12:41
          Glamour kwietniowy. kupony zniżkowe w dniu 22 kwietnia. Adresy sklepów na
          stronie glamour.
      • aska2000 Re: Elefanten, Ecco, Geox - ładne sandałki - Śląs 29.03.06, 17:18
        PIA - dzięki za informacje o Ecco - ładne te sandałki ze strony smile

Chyba sobie kupię tego Glamoura- a nuż skorzystam, a jak nawet nie, to chociaż
        cos "babskiego" poczytam wink
        zwykle kupuję wpawdzie inne tytuły, ale raz nie zaszkodzi smile)

Pozdrawiam serdecznie smile
        • pia_ Re: Elefanten, Ecco, Geox - ładne sandałki - Śląs 29.03.06, 17:26
          Kup bez dodatków za 2,90 smile))
          A poczytać nie ma tam co, ja kupuję tę gazetę tylko raz w roku numer kwietniowy
          - kiedy mają kupowny rabatowe he, he.
          • aska2000 Re: Elefanten, Ecco, Geox - ładne sandałki - Śląs 29.03.06, 17:37
            I to jest myśl, Pia wink))

Dzięki raz jeszcze, jak coś z Ecco wybiorę- dam znać smile
            • aneea Re: Elefanten, Ecco, Geox - ładne sandałki - Śląs 29.03.06, 23:51
              dzisiaj udalo mi sie zakupic w Silesii wiosenne buty ecco dla mojej panny za
              99zł (przecenione z 199zł / obiegloroczna kolekcja), bylo jeszcze kilka
              rarytaskow, wiec jakby co, to polecam.

A tak przy okazji jeszcze napisze, ze jak pewnie niektore z Was juz wiedza
              niby-Smyk z Chorzowa jest zlikwidowany. Wszystkie buty jakie mieli (glownie
              Bartki, ale tez Naturino, Mariquitty i in.), ale tez i odziez sprzedawane sa z
              20% przeceną. Sklep prowadzacy wyprzedaz miesci sie rowniez na ul Wolnosci, idac
              od str. poczty w dol po lewej stronie tak mniej wiecej za Flerynka..
              Upolowalam tam fajne Bartki w rozm. 24 za 80zł smile.

Dzieki za info z Glamourem - napewno skorzystam. Pytanie - czy na jeden kupon
              uda mi sie kupic 2 pary butow, czy tylko jedna? Pewnie jedna, ale zapytac nie
              zaszkodzi wink)
              • gucci77 Po ile są sandałki dla maluszków? 30.03.06, 08:38
                No właśnie jak w temacie, jakie są orientacyjnie ceny bucikóe? podobają mi się
                o nr 76351, ale nie wiem czy nie odstraszy mnie cena smile
                • t.nina1 Re: Po ile są sandałki dla maluszków? 30.03.06, 13:51
                  Widziałam te sandałki w granacie (nubuk) w Ecco w Bytomiu oraz białe (skóra
                  licowa) w ene due rabe w Katowicach. Nestety przy takiej ilości obuwia jaką w
                  tym sezonie oglądałam nie pamiętam. Ceny są wyższe od Bartków, za model 70711
                  dałam 169 czy 179 (nie pamiętam, ale w tych okolicach). Ja zwykle biorę tel. i
                  dzwonię po sklepach co mają i w jakiej rozmiarówce.
              • aska2000 Do Aneea - PILNE:) 31.03.06, 12:15
                Witaj Aneea!

aneea napisała:

> dzisiaj udalo mi sie zakupic w Silesii wiosenne buty ecco dla mojej panny za
                > 99zł (przecenione z 199zł / obiegloroczna kolekcja), bylo jeszcze kilka
                > rarytaskow, wiec jakby co, to polecam.

Zerknę przy okazji, dzięki za cynk!
                >
                > A tak przy okazji jeszcze napisze, ze jak pewnie niektore z Was juz wiedza
                > niby-Smyk z Chorzowa jest zlikwidowany. Wszystkie buty jakie mieli (glownie
                > Bartki, ale tez Naturino, Mariquitty i in.), ale tez i odziez sprzedawane sa z
                > 20% przeceną. Sklep prowadzacy wyprzedaz miesci sie rowniez na ul Wolnosci,
                ida
                > c
                > od str. poczty w dol po lewej stronie tak mniej wiecej za Flerynka..
                > Upolowalam tam fajne Bartki w rozm. 24 za 80zł smile.

No to fajnie smile
                A nie wiesz może czy większe rozmiary, optymalnie sandałów tez są ?
                Gdybyś mogła coś podpowiedzieć, byłabym baaardzo wdzięczna - pozdrawiam i
                czekam na info smile

• beata1974 Co z tym Glamour 30.03.06, 13:18
      Dziewczyny wchodzę na stronę www.glamour.pl i dalej nie wiem jak szukać adresów
      sklepów gdzie będą obowiązywać te kupony prze kupnem chciałabym wiedzieć gdzie
      będą te okazje!!!!!
      Pomóżcie Beata
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka