lola52 05.04.06, 10:41 jakiej firmy krzesełko do karmienia polecacie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agular Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 05.04.06, 10:43 polecam baby derams Bambi ma 2 tacki zdejmowane, piec reulacji wysokosci krzeselka, pasy, 3 stopnie pochylenia oparcai , blokowane kola, koszyk na zabawki, tapicerke latwa do czyszczenia POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
baranek77 Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 05.04.06, 10:59 A ja mam Probaby, wygląda tak samo jak Bambi Baby Dreams, ma te same funkcje i dodatkowo regulowany podnóżek Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 05.04.06, 13:49 Baby Ono-funkcje jak u Baby dreams +torba na drobiazgi pod krzesełkiem www.allegro.pl/item95966403_krzeselka_baby_ono_boom_super_cena_2xgratis_.html Odpowiedz Link Zgłoś
klami Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 05.04.06, 21:17 Również polecam Baby Ono Odpowiedz Link Zgłoś
deotyma11 Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 05.04.06, 13:55 Polecam krzesełko później rozkładane na krzesełko i stolik. Moja córcia ma już prawie dwa latka i jesteśmy z takiego rozwiązania baaardzo zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
kate_05 Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 05.04.06, 14:49 Polecam drewniane krzesełko firmy DREWEX,krzesełko, które można tak rozłożyć, że staje się krzesełkiem ze stoliczkiem...Drewniane, co dla mnie ważne, łatwe w użyciu i utrzymaniu czystości i bardzo przystępna cena...Nie ma wprawdzie bajerów typu - regulowany podnóżek, regulacja wysokości i itp. ...ale to już, co kto lubi... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
bozka171 Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 05.04.06, 15:20 Polecam Chicco Mamma, nie jest najtansze ale wygodne dla dziecka. Moja Julcia nawet przy jedzeniu kilka razy zasnela w krzeselku. Ma kolka z hamulcami co jest wygodne, pasy do przypiecia maluszka i zdejmowana tacke. Moja corcia dzis prawie 5 letnia do 3,5 roku w nim jadla. Po zdjeciu tacki mozna nim podjechac do stolu, zahamowac i dziecko je z nami. A za kilka m-cy moj synek bedzie z niego tez korzystal. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
akaka Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 05.04.06, 15:50 Wklejam moj post z innego watku. Przejrzyj przez wyszukiwarke, tego tematu jest naprawde baaaardzo duzo na forum. I zajrzyj na forum zakupy, tam tez sporo znajdziesz. ".... My też używamy BabyOno, i szczerze je polecam! Co mi w nim odpowiada: - obicie, które łatwo można wytrzeć i w ogóle się zdejmuje (raz na jakiś czas można je uprać; jak mi mój Mały zapaćkał je dokładnie, to wsadzałam w miskę z wodą i płynem do prania, szur szur, powiesiłam i rano suche - tylko wydusić gąbkę) - kółka, łatwo skręcają i mają blokadę; a bardzo dużo jeździmy po mieszkaniu - regulowana wysokość, ma 5 poziomów i łatwo mi ją dostosować do tego, gdzie jesteśmy - przy stole w kuchni wysoko, przy stoliku w pokoju nisko itd. - przechyla się do pozycji półleżącej, opróc siedzącej ma 2 możliwości (mniej i bardziej półleżąco); synek może sobie "odpocząć" zwłaszcza jak był mniejszy, łatwiej mi przeprowadzić jakieś "operacje" przy buzi, dać pić itp.; nie przechyla się podnóżek, ale u tak małego dziecka i tak nóżki nie sięgają do podparcia - ja robiłam w ten sposób, że na podnóżek, a pod obicie wstawiałam pudełko po butach i synek siedział sobie z nóżkami prosto, a nie zwisającymi - pasy bezpieczeństwa pięciopunktowe, raczej standard ale niezbędny - koszyk pod siedziskiem zabawki, książeczki, śliniaki, wszystko z nami jeździ i nie muszę ciągle czegoś przynosić - blat podwójny, tj. jeden nakładany na drugi - doceniam dopiero, jak mi synek zaczyna gmerać rączkami w jedzeniu; ściągam później górmy blat i on ma czysty do zabawy i "czytania", a ja mogę jeszcze coś zrobić (np. sprzątnąć po obiedzie) - łatwo się składa szczególnie ważne w transporcie, i w małym mieszkaniu (np. złożyć na noc i pod ścianę czy w kątek) - wzornictwo to akurat nie jest tak istotne, ale mnie się bardzo podoba, że nie kratka, paski, tylko takie jakieś zwierzątka, które mojemu synkowi też się podobają - cena jak na taki mebel naprawdę przystępna - zapłaciliśmy za nie 300 zł wraz z kurierem do domu (kupowane przez internet); jak się zdecydujesz, omijaj Smyka, tam widziałam kosztuje 400 zł ..." Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 05.04.06, 17:45 Prima papa bardzo mojej corce odpowiada kupilam nowe taniej niz w sklepie ok 430zl. Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: do mariejo 05.04.06, 21:48 W baby walz ze znizka 10% bo akurat sklep byl otwarty w niedziele 129 EUR - 10% na ebayu widzialam za 109 eur, to skandal ze w Polsce tak zdzieraja. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 05.04.06, 18:27 Witaj, specjalnie dla Was, użytkowników forum, został opracowany zbiór najczęstszych i najważniejszych pytań - tzw. FAQ (z angielskiego Frequently Asked Questions, czyli najczęściej zadawane pytania). Wątek jest zawsze jako pierwszy na stronie, zapraszam do korzystania: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=31793062 Jedym z tematów w FAQ jest ten, który Cię interesuje, oto bezpośredni link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=38385196&a=38395989 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 06.04.06, 00:11 Omega BebeConfort Odpowiedz Link Zgłoś
sabana Re: jakiej firmy kzesełko do karmienia polecacie? 06.04.06, 08:52 dzięki za post o krzesełkach, właśnie się rozglądam za kupnem. martwi mnie tylko to że takie jak chcę jest strasznie drogie (regulowana pozycja siedzenia i wysokości krzesełka ) nowe od 280 zł. rozglądam się na allegro, tam można zlicytować taniej ale to i tak dla mnie drogo (jestem na wychowawczym) około 150 zł. chyba że coś doradzicie innego... Odpowiedz Link Zgłoś