mozynka 23.05.06, 10:00 Jakie są najlepsze muszle do zbierania wyciekającego pokarmu, której firmy? jakie macie doświadczenia w tej sprawie, czy warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniakasz Re: Muszle laktacyjne AVENT 23.05.06, 10:14 Miałam muszle Aventu i były w miarę ok. Mi było z nimi o wiele wygodniej niz z jednorazowymi wkładkami Odpowiedz Link Zgłoś
naati Re: Muszle laktacyjne ... 23.05.06, 18:16 ja miałam medeli, były super, sprawdzily sie, ale karmiłam tylko tydzien. MOge ci je odsprzedac, mam takze laktator medeli i poduszke do karmienia sztywną daj znac jak jestes zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
mozynka Re: Muszle laktacyjne ... 24.05.06, 15:33 napisałam na twoje konto gazetowe Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Muszle laktacyjne ... 26.05.06, 02:16 Na opakowaniu od muszli Medela jest napisane że pokarm który sie zbierze w muszlach nie nalezy podawć dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
maja2101 Nuk 26.05.06, 07:39 Ja mam NUK. Bardzo fajne. Jeśli sa wygotowane to od razu po zebraniu pokarmu mozna podac dziecku. Ja uzywam do podawania wit. D na lyzeczce zmieszanej z mlekiem. Odpowiedz Link Zgłoś