Dodaj do ulubionych

wózek GRACO- opinie, np. spacerowo- gondolowy

29.05.06, 09:20
wózek GRACO- opinie, np. spacerowo- gondolowy. Co myslicie o tej firmie
Obserwuj wątek
    • mrs.s Re: wózek GRACO- opinie, np. spacerowo- gondolowy 29.05.06, 14:02
      Ja też jestem ciekawa opini. Zastanawiam się nad pierwszym wózkiem dla maluszka
      i narazie stanęło na Graco. Zalety mniej więcej znam, proszę o wady smile
      • magdaomar wady 29.05.06, 18:07
        bardzo ciezki
        kolka plastikowe bardzo nie praktyczne, trzesnie bardzo mocna na wybojach
        duzy do zlozeniu trudno go zapakowac do bagaznika samochodu
        wkladka dla noworotka bardzo mala i miekka
        nie ma przekladanej raczki ani siedziska spacerowki a to wazne
        jeszcze jedno foteli samochodowy skaldzie sie na spacerowce a nie bezposrednio
        na stelazu wiec zawsze trzeba brac spacerowke i fotelik
        Mialam ten wozek 2 miesiace i sie go pozbylam miala wersje quadro deluxe
        za te cene bym wola xlandera albo implasta, Ja kupila troche drozszy
        Mutsy.Pozdrawiam
        • iwek33 Re: wady 29.05.06, 22:15
          Ogólnie to bardzo kiepskie wózki, dużo w nich plastiku, który trze o siebie,
          telepie, skrzypi. Amortyzacja znikoma albo wcale, kólka telepiące. Miałam jeden
          i zraziłam się na maxa. Źle się podbijał na krawężnik jak dzieciak już trochę
          ważył, skrzypiał, trzeszczał, w końcu złamała się rurka stelaża. Proponuję
          wpisać tu na forum nazwę Graco, jest bardzo dużo mam niezadowolonych z tych
          wózków. Może łądnie wyglądają ( choć to tez kwestia gustu) ale jakość średnia.
    • vladmarus Re: wózek GRACO- opinie, np. spacerowo- gondolowy 30.05.06, 13:06
      A ja jestem zadowolona. Jest to najlżejszy wózek, jaki był w sklepie z tych co
      braliśmy pod uwagę (to było dla mnie priorytetem, bo znosze i wynoszę go na 4
      piętro). Łatwo się składa i rozkłada, w pokoju nie zajmuje mi dużo miejsca,
      wygonie mi sie go prowadzi. Fakt, ze nie mam porównania w praktyce z innymi
      wózkami, ale cieszę się z tego wyboru.
      Pozdrawiam,
    • kamilla29 Re: wózek GRACO- opinie, np. spacerowo- gondolowy 30.05.06, 13:12
      Ekstra wózio z wyglądu,ale dla dzieci to on sie nie nadaje...Dla noworodka,to
      już całkowicie nie.Piszę tu o graco quattro tour czyli wersji z nosidłem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka