Dodaj do ulubionych

H&M Kraków

19.07.06, 22:48
Witajcie, może ktoś odwiedził ostatnio H&M w M1? Czy są jakieś przeceny na dziale dziecięcym? Dziękuję za informacje
Anet
Obserwuj wątek
    • s.ivona Re: H&M Kraków 20.07.06, 08:34
      sa przeceny na dziale dzieciecym do 70% ale nie wszystko tylko wybrane modele.
      kolezanka jednak mowila ze nie ma za duzego wyboru.
    • grazynarosa Jak dlugo...? 20.07.06, 09:16
      Do kiedy te przeceny? bo bede w Krakowie 4 sierpnia....czy cos jeszcze dostane...?
      Grazka
      • hanika_s Re: Jak dlugo...? 20.07.06, 14:41
        Gdzie w Krakowie jest h&m??
        • s.ivona Re: Jak dlugo...? 20.07.06, 15:54
          hm jest w M1 (al. Pokoju) tuz za Plaza - tam i tylko tam jest dzial dzieciecy
          oprocz tego jest jeszcze HM w Galerii Kazimierz ale tam nie ma dzialu dla
          dzieci.

jelsi chodzi o przeceny to mysle ze jeszcze w sierpniu cos powinno byc. ja
          wybieram sie w weekend wiec dam znac co jest i jak dlugo jeszczesmile
          • anet1 Re: Jak dlugo...? 21.07.06, 12:10
            Dzięki S.ivona za inormacje. Mam ogromną prośbę, jak będziesz w weekend w H&M, to napisz czy jest coś ciekawego. Dla mnie zakupy to wyprawa, jestem w 8 miesiącu ciąży i kiepsko się coś ostatnio czuję, jak nie ma ciekawych przecen to nie będe ruszać się z domu. Interesują mnie ubranka dla niemowlęcia i w rozmiarze 98.
            Pozdrawiam,
            Anet
    • grazynarosa A mnie 104-110 21.07.06, 20:03
      dla chlopca....jak bys mogla to sprawdz co jest,pozdrowionka,Grazka
      • s.ivona Re: A mnie 104-110 21.07.06, 21:14
        ja wlasnie sie dzis dowiedzialam ze bede miala coreczke (syna juz mam) wiec
        dzial dziewczecy tez mnie czekasmile
        dam znac
    • s.ivona Re: bylam 23.07.06, 10:58
      i wyszlam z niczym. wyprzedaze sie praktycznie skonczyly, na wieszakach
      pozostalo pare marnych sztuk. na dziale niemowlecym wyprzedazy nie ma w ogole.
      uswiadczyc cos dla chlopca nie bylo szans dla dziewczynek po przecenie byly
      tylko sukienki jenasowe (18zl) i dwie sztuki bawelnianych (10zl). niestety juz
      po sezonie.
      bylam tez w galerii kazimierz. w cubusie tez nie ma nic ciekawego. w smyku sa
      jeszcze wyprzedaze, mozna cos wybrac np spodenki po 24zl, koszulki ok 12-13 zl,
      dla niemowlakow tylko body. najwiecej to jeszcze jest w 5-10-15 przeceny od 50 -
      70%.
      • anet1 Re: bylam 23.07.06, 23:01
        Dzięki wielkie za inormacje, w takim razie nie mam po co się wybierać... szkoda...
        Pozdrawiam,
        anet
    • grazynarosa A ja liczylam na wielkie zakupy!!!! 23.07.06, 17:46
      a to szkoda,bylam nastawiona na spore...no coz,to sa mankamenty zycia na wsi z dala od wielkich miast!!!! a niech to....
      pozdrowionka....Grazka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka