Dodaj do ulubionych

wózek abc design cyclone

21.07.06, 09:40
szukam opinni na temat tego wózeczka - zastanawiam sie nad kupnem - czy ktoś
ma taki wózek i czy warto go kupić???
Obserwuj wątek
    • wstal Re: wózek abc design cyclone 03.08.06, 14:18
      zaryzykowałam i kupiłam mimo że nie doczekałam się opiniismile za to teraz z
      czystym sumieniem polecam - wózek jest rewelacyjny pod każdym względem - jeśli
      ktoś szuka wózka 3 in 1 tzn. spacerówka, gondola, fotelik - to polecam ten
      model i tą firmę - naprawdę długo sią naszukałam zanim zdecydowałam sie na
      zakup , mam poza tym doświadczenia z wózkami mojej pierwszej córeczki i powiem,
      że jak na razie nie znalazłam w tym wózku żadnego minusa!!!
    • iwek33 Re: wózek abc design cyclone 03.08.06, 14:54
      Ojejku, w ilu wątkach opisujesz ten wózek!
      Zadałam już pytanie w innym, ale ten chyba jest głowny więc pytam ponownie:
      o ile dobrze widzę, to spacerówka ma siedzonko "kubełkowe" czyli nie ma
      możliwości rozłożenia na płasko,czy tak jest faktycznie? Czy można je tylko
      odchylić w całości i dziecko śpi "na siedząco" z nóżkami do góry, ale nie może
      np: spać na boku? Czy podnózek się reguluje ?
      • wstal Re: wózek abc design cyclone 03.08.06, 15:13
        www.allegro.pl/item114955038_abc_design_nowy_wielofunkcyjny_wozek_promocj
        a.html - oto link tam są zdjęcia i jest fajnie opisany, wydaje mi się ze dzieci
        które już mają na tyle długie nóżki że wystają na zewnątrz raczej rzadko już
        tak na płasko jeżdżą i w ogóle śpią długo w wózku smile ale mówię to na
        przykładzie swojej pierwszej córki, wydaje mi się ze tą rolę spełnia duża
        gondola, a podnóżek regulowany? ja szukałam głównie regulowanego przegubu pod
        rączki - podnóżek szukałam szeroki - kwestia regulacji nie wydaje mi się na
        tyle ważnasmile
        • iwek33 Re: wózek abc design cyclone 03.08.06, 15:51
          No właśnie.. to wszystko zależy od dziecka, mój obecny 3 latek głównie spi w
          łóżeczku, a na spacerkach ogląda świat więc mamy tylko malutką parasolkę
          przewozową, a pierwsze dziecko spało tylko w wózku i to do 3,5 roku.
          Wystarczyło, ze wyjechałam wózkiem na dwór i już spał i to po 3 godziny.Kiedy
          przesiedliśmy się z gondoli do spacerówki zaczęły się problemy, miałam wtedy
          właśnie wózek z kubełkowym siedzeniem i to była męczarnia, więc kupiliśmy
          większą parasolkę z możliwością rozłożenia oparcia i podniesienia podnóżka i
          wreszcie mały spał z prostymi pleckami, rozprostowanymi nogami i nie zwisała mu
          głowa.
          Tak więc właściwie "w praniu" okazuje się co komu potrzebne.
          A link do aukcji niestety się nie otwiera i nie mogę zobaczyć dokładnie tego
          opisusad
    • detinka Re: wózek abc design cyclone 03.08.06, 16:32
      Ten wózek to zeszłoroczna koleckcja, w tej chwili zastąpił go nowy ABC Design
      Rodeo, który można kupić w równie korzystnej cenie wink
      • wstal Re: wózek abc design cyclone 04.08.06, 17:31
        ale ja nie twierdzę że to najnowsza kolekcja ani że to korzystna cena smile a
        rodeo według mnie a także sprzedawcy oraz tych, którzy wciąż poszukują jednak
        cyclona przegrywa w konkurencji z tym "zeszłorocznym " smile
        • detinka wózek abc design cyclone kontra ABC design rodeo 04.08.06, 22:20
          to proszę Ciebie o porównanie, bo jestem tylko Sprzedawcą a nie użytkownikiem,
          choć sama się przymierzam do wymiany mojego Mutsy na Rodeo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka